Відкрити категорії

Бананові панкейки


Бананові панкейки


Інгредієнти:
Банан - 1 штука
Яйце - 1 штука
Борошно - 150-170г
Розпушувач - 1 столова ложка (можна замінити чайною ложкою соди, гашеної оцтом)

Рекламний блок
Молоко - 250мл (1 склянка)
Олія - ​​2 столові ложки
Цукор - 2 столові ложки (залежить від солодощі банана)
Сіль - щіпка

Приготування:
Яйце збити з цукром і сіллю. Додати масло і молоко і ще раз збити.

Банан подрібнити (розім'яти виделкою, пробити в блендері і т.п., можна дрібно порізати) і додати до яєчно-молочної суміші.

В окрему ємність просіяти борошно і змішати з розпушувачем.

Змішати яєчно-молочну суміш з борошном і розпушувачем до однорідності.

Готове тісто поставити в холодильник на ~ 30 хвилин (не обов'язково).

Смажити без масла, на помірному вогні, під кришкою ~ 2 хвилин з одного боку (як тільки з'являться і почнуть лопатися бульбашки - перевернути) і близько хвилини з іншого.

Подавати теплими зі згущеним молоком, кленовим сиропом, бананами, збитими вершками і чим душа забажає.

Смачного!

Рекламний блок
Бананові панкейки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com