Відкрити категорії

Мексиканська тортилья




Інгредієнти:
Борошно пшеничне 230 г
Масло вершкове 30 г
Вода 120 мл
Сіль 1 ч. л.

Спосіб приготування:
Для приготування тортилья нам знадобиться борошно, вода, масло, сіль.

Борошно розтерти з маслом до стану крихти.

Мексиканська тортилья



Всипати сіль і влити нагріту до 60 °С воду.



Замісити тісто.



Тісто накрити рушником і залишити в теплому місці на 30 хвилин.



Розділити тісто на 8 частин.



Розкачати кожну частину на посипаній борошном дошці в коло товщиною 1 мм.



Випікати тортілью на добре розігрітій сковорідці без жиру за 1-2 хвилини з кожного боку.



Готові тортілья краще для зберігання помістити в целофановий мішечок, щоб вони довго залишалися м'якими.



Смачного!

  Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/meksikanskaya-tortilya

Мексиканська тортилья


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com