Відкрити категорії

Оладки без яєць з яблуками


Оладки без яєць з яблуками

Інгредієнти:

кефір 2,5-3% - 250 мл;
цукор - 1-1,5 ст. л.;
яблуко - 1 шт.;
борошно - 190 г;
сода харчова - 5 г;
сіль - щіпка;
рослинне масло для смаження.

Сьогодні оладки без яєць з яблуками. Цей простий рецепт ніжних і повітряних оладок подобається всім: як дорослим, так і дітям. Процес приготування оладок дуже простий. Це відмінний варіант сніданку для всієї родини.

Процес приготування оладок без яєць з яблуками.

  1. В миску виливаємо кефір кімнатної температури і додаємо харчову соду. З'являються бульбашки, сода гаситься в кефірі. Потім додаємо цукор і дрібку солі.
    В миску виливаємо кефір і соду
  2. Потім просіваємо борошно і перемішуємо до однорідності, щоб не було грудочок. Тісто повинно вийти середньої густини і не повинно розтікатися на сковорідці.
    До тіста додаємо борошно
  3. Очищаємо яблуко і нарізаємо на дрібні шматочки. Яблуко додаємо в тісто і перемішуємо.
    Нарізані яблука всипаємо у тісто
  4. Смажимо оладки на розпеченій сковорідці. Наливаємо рослинне масло, викладаємо оладки. Смажимо на середньому вогні.
    Смажимо оладки
  5. Коли на оладках зверху з'явилися пухирці, тоді можна перевертати.
    Перевертаємо оладки
  6. Готові оладки викладаємо на тарілку. Такі оладки до чаю можна подавати зі сметаною, джемом або медом. А смачніше всього оладки з яблуками, коли їх посипати цукровою пудрою і корицею.

    Смачного!
Час приготування: 1 година
Час на підготовку: 20
Кухня: Українська
Опис: Оладки без яєць з яблуками - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 193 Ккал
Рейтинг: 9.8/10 (голосів: 50)
Ключові слова: Млинці/Оладки

Оладки без яєць з яблуками


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com