Відкрити категорії

Налисники з сиром



Налисники з сиром


Сьогодні рецепт приготування надзвичайно смачних налисників з сиром. Їх їдять з великим задоволенням і діти, і дорослі.

Інгредієнти:
Для тіста:
молоко - 500 мл;
курячі яйця - 5 шт.;
сіль – щіпка;
цукор - 1 ст. л.;
картопляний крохмаль - 6 ст. л. з гіркою;
рослинна олія - 2 ст. л.

Для начинки:
сир (5-9% жирності) - 600 г;
курячі яйця - 1 шт.;
ванілін – щіпка;
сіль - маленька щіпка;
цукор - 5 ст. л.;
ізюм - 60 г;
сметана - для змазування налисників;
цукор - для посипання;
вершкове масло - для змащування форми.

Процес приготування налисників з сиром.

 

Готуємо млинці. Рецепт тіста.


5 яєць збиваємо віночком. Додаємо до яєць сіль, цукор і крохмаль. Збиваємо

11


Потроху вливаємо молоко кімнатної температури і перемішуємо. В останню чергу додаємо рослинне масло. Тісто повинно вийти ось таким рідким. Але нехай це вас не лякає, завдяки крохмалю млинець вийде щільним та еластичним. Залишаємо тісто в спокої на 10-15 хвилин.

22


Сковороду розігріваємо, змащуємо зовсім трохи рослинним маслом (це ми будемо робити перед приготуванням кожного наступного млинчика) та виливаємо тісто з ополоника. Розподіляємо тісто по всій поверхні. Перед випічкою чергового млинця тісто потрібно обов'язково збовтувати, так як крохмаль має властивість осідати.

33

Рекламний блок
Перевертаємо на іншу сторону.

44


З цієї кількості продуктів вийшло 16 млинців.

55

 

Готуємо начинку для налисників.


Сир розтираємо з цукром. Додаємо сіль, ванілін, яйце і родзинки (її потрібно попередньо замочити в гарячій воді на 5 хвилин). Начинка готова!

66


Кожен млинець розрізаємо наполовину. На край кладемо 1 чайну ложку начинки.

77


Загортаємо таким чином.

88

 

99

 

1010


Ось такими маленькими вони будуть.

1111


Форму для запікання змащуємо розтопленим вершковим маслом і викладаємо в неї шар налисників. Цей шар змащуємо розтопленим вершковим маслом, злегка посипаємо цукром.

1212


Наступний шар налисників змащуємо сметаною і також зовсім небагато цукру.

1313


Форму закриваємо кришкою. Можна це зробити за допомогою фольги і ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів на 45 хвилин.

1414


Налисники з сиром готові. Завдяки крохмалю налисники виходять тонкими і не розвалюються під час готування, добре зберігають свою форму.

1515


Смачного!


Рекламний блок
Налисники з сиром


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com