Відкрити категорії

Ледачі біляші з фаршем


Ледачі біляші з фаршем


Сьогодні приготуємо ледачі біляші. Вони виходять дуже смачними, готуються дуже швидко і просто. Шефкухар рекомендує цей рецепт біляшів.

Інгредієнти:
теплий кефір - 600-650 мл;
цукор - 1 столова ложка;
сіль - 1 чайна ложка;
яйця – 1 шт.;
дріжджі - 20 г;
рафінована олія - 2 столові ложки;
сода - 1/4 чайної ложки;
борошно - 300-350 г;
фарш - 300-400 г;
цибуля;
сіль, перець за смаком.

Процес приготування біляшів на кефірі.


Готуємо тісто. Теплий кефір виливаємо в глибоку тарілку. Додаємо 1 столову ложку цукру, 2 столові ложки борошна, а також сухі дріжджі. Перемішуємо вінчиком. Далі додаємо соду на кінчику ножа, знову перемішуємо. Сюди ж додаємо 1 куряче яйце і 1 чайну ложку солі. Перемішуємо.

11

Рекламний блок
Просіюємо поступово борошно. Замішуємо тісто трохи густіше ніж на оладки. Ось така консистенція у вас повинна вийти. Тепер додаємо пару столових ложок рослинного масла, добре розмішуємо і даємо тісто трохи відпочити.

22


Тим часом займемося приготуванням начинки. Для цього необхідно дрібно порубати цибулю і додати її у фарш. Сюди ж додайте сіль, перець і все добре перемішайте.

33


На добре розігрітій сковороді з додаванням рослинної олії смажимо ледачі біляші. Викладаємо тісто за допомогою ложки. Руками формуємо невеликі плоскі котлетки з фаршу і укладаємо на тісто зверху.

44


Зверху знову викладаємо ложку тіста, рівномірно розподіляємо. Смажимо біляші на повільному вогні з 2 сторін до золотистої скоринки.

55


Виходить дуже смачно, фарш завжди пропікається. Приготуйте і ви таку смакоту!

66


Смачного!

Рекламний блок
Ледачі біляші з фаршем


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com