Відкрити категорії

Ліниві біляші


Ліниві біляші


Сьогодні буде рецепт приготування помилкових біляшів. Це дріжджові оладки, але за смаком вони дуже нагадують справжні біляші. Це дуже смачно і ситно.

Інгредієнти:
вода - 220 мл;
пресовані дріжджі - 20 г (або 1 ч. л. сухих);
приправа універсальна для курки - 0,5 ст. л.;
середня ріпчаста цибуля - 1 шт.;
рослинна олія (в тісто) - 2 ст. л.;
пшеничне борошно - 210-220 г;
рослинна олія для обсмажування.

З даних інгредієнтів вихід - 12-14 біляшів.

Процес приготування пісних біляшів.


Цибулю нарізати дрібним кубиком.

11


В теплій воді розчинити дріжджі.

22

Рекламний блок
Сюди ж викладаємо нарізану цибулю, універсальну приправу для курки і рослинну олію. Сіль додавати не потрібно, вона вже є у приправі. Перемішуємо і порціями додаємо попередньо просіяне борошно. Таким чином замішуємо ось таке тісто. Воно повинно вийти густим і повільно сповзати з ложки.

33


Закриваємо його харчовою плівкою і залишаємо в теплому місці до збільшення в обсязі 2,5-3 рази.

44


Пройшло 50 хвилин. Тісто добре зійшло, можна бачити на ньому характерні бульбашки. Тепер його вже перемішувати не можна. Змоченою у воді ложкою акуратно набираємо тісто і викладаємо його на розігріту сковороду.

55


Обсмажуємо біляші на рослинній олії на середньому вогні до золотистого кольору.

66


Готові біляші викладаємо на паперові серветки, щоб позбутися зайвого жиру.

77


Як бачите, з максимально простих продуктів при такому легкому та швидкому приготуванні, виходить дуже апетитна, смачна і ситна старва. Смакує як в гарячому, так і в холодному вигляді, особливо з чашкою чаю або кави. Вони прекрасно доповнять Ваш сніданок, обід або вечерю.

88


Смачного!

Рекламний блок
Ліниві біляші


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com