Відкрити категорії

Рисові млинці з грибами


Рисові млинці з грибами


Інгредієнти:
рисовий папір
Шампіньйони - 500гр (або гриби шитаки)

Рекламний блок
цибуля 1шт
Олія для смаження
сіль, перець.

Спосіб приготування:
Гриби помити, почистити, дрібно порубати
(якщо використовуєте шитаки, то їх необхідно залити окропом)
Обсмажити на рослинній олії.
Додати дрібно нарізану цибулю.

Рисовий папір покласти на рівну поверхню.
З двох сторін змочити водою.
Почекати пару хвилин.
Викласти начинку і щільно скрутити рулетиком.

Обсмажити на рослинному маслі з двох боків до утворення золотистої скоринки.

Викласти рулетики на паперовий рушник, для того, щоб прибрати зайвий жир.

Добре смакує з свіжими овочами та сметанним соусом.

Начинка для млинців може бути різна: гриби, м'ясо, картопля, капуста.

Смачного!

Рекламний блок
Рисові млинці з грибами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Напишіть слово "Кухар" без кавичок

Контакти: rukodelierukami@yandex.ua