Відкрити категорії

Млинці з м'ясом




Ці млинці прекрасні своєю пластичністю при повному, досконалому відсутність масла в складі. Авокадо в паштет я недавно випробувала і полюбила беззавітно, повітряна кремова ніжність – це все вона. А

Інгредієнти:
рослинна олія для смаження;
варене м'ясо – 900 г (свинина);
цибуля ріпчаста – 1,5 шт.;
бульйон – 250 мл (курячий або інший, який є);
авокадо – 1 шт.;
сухі гриби – 6 пластин;
сіль, перець – за смаком.

Для млинців:
молоко – 1 л;
яйця – 5 шт.;
сіль – 1,5 ч. л.;
цукор – 1 ч. л.;
борошно – 2 склянки.

Приготування млинців з м’ясом.


Дуже дрібно рублю сухі гриби.

1


Можу собі дозволити, тому що точно знаю їх родовід і життєвий шлях. Чим дрібніше, тим краще. Могла б розтерти в ступці, але не змогла. Орудую ножем.

2


Цибулю порізала півкільцями, підсмажила до легкого рум'янцю в олії на середньому вогні, додала м'ясо, порізане кубиками 1 см, бульйон і гриби. Сіль, перець – пробую. Накриваю кришкою і прогріваю. Гасити там годі вже.

3


Дістаю з сковорідки. Залишаю осторонь м'яса приблизно 1/4, щоб потім додати до фаршу, щоб була фактура. Інше м'ясо разом з авокадо збиваю в блендері ножем дуже тонко, практично в емульсію, на найвищих обертах. Мені довелося навіть додати приблизно 100 мл води.

4


Додаю туди відкладене м'ясо, добре інтенсивно перемішую, пробую сіль-перець. Ось такий фарш.

5


Переходжу до млинців. Замішую тісто.

6


Спекти млинці (тут безліч рецептів млинців).

7


Загортаю фарш в млинці.

8


І складаю їх рівненькими рядками.

9


Ці млинці я вже не смажу. Розігріваю в мікрохвильовій печі або в духовці.

10


Смачного!


Млинці з м'ясом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com