Відкрити категорії

Млинці на йогурті




Інгредієнти:
борошно - 3 ст. ложки;
яйця курячі - 1 шт.;
питний йогурт - 100 г;
молоко - щоб розвести тісто;
сіль - за смаком;
цукор - за смаком;
вода - трошки;
масло рослинне - за необхідності.

Як приготувати млинці на йогурті.


Висипаємо просіяне борошно в миску.

1


Вбиваємо туди яйце.

2


Якщо оладки ми печемо без яєць, то в млинці обов'язково потрібно яйце, інакше вони розваляться. Додаємо столову ложку цукру і дрібку солі.

3


Хочете солодкі млинці, збільште дозу цукру. Вливаємо наш йогурт. Йогурт зробить млинці м'якше і з ним вони придбають особливий аромат (якщо звичайно використовувати йогурт з добавками). У мене вийшли "фруктові".

4


Гарненько перемішуємо тісто без грудочок.

5


Вливаємо в густе тісто молоко, але не багато, а щоб довести його до стану рідкої сметани.

6


А потім тісто доводимо до стану густих вершків простою водою. З водою млинці виходять не такі гумові, як на одному молоці. Я скільки печу млинці, завжди готую тісто з водою. Цьому мене навчила моя бабуся.

7


Якщо хочете тонкі млинці, тісто можна розвести все тією ж водою до більш рідкої консистенції. Млинці я печу товстіші. А ось млинці на всю сковороду печу з тіста, яке схоже по консистенції на жирне молоко.

8


Дуже важливий момент - додати в тісто рослинне масло - 2-3 ст. ложки. З додаванням олії млинці можна смажити на звичайній сковороді без антипригарного покриття. Тільки до першого млинця сковороду потрібно гарненько нагріти і змастити жиром. Випікаємо млинці до рум'яної скоринки з двох сторін.

9


Готові млинці можна змастити маслом і посипати цукром. Просто, по-селянськи і смачно.

10


Я змастила кожен млинець згущеним молоком і згорнула їх у трубочку. Можна сідати до столу!


Млинці на йогурті


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com