Мексиканська кухня кулінарні рецепти.
Мексиканська кухня щедра соусами і прянощами. Одна з головних частин мексиканської кухні - сальса. Мова про вогненно-гострі соуси з вмістом стручків перцю чилі і мексиканських помідор. У Мексиці дуже люблять готувати й іншу традиційну їжу - тортільяс, плоскі коржі з маїсового борошна, які їдять з дуже гострим соусом.
Мексиканські страви - це їжа гостра, при цьому дуже приправлена різними прянощами, зеленню і неповторними соусами. Як приклад - мексиканський соус чилі. Цю пожежу заливають, закусивши тропічним плодом, текілою, знаменитою горілкою з блакитної агави.
Одна з головних особливостей мексиканської кухні - кактуси. Вони смачні в салатах. Кулінари і господині люблять приготувати з нього «чічарони», популярні в Мексиці, як чіпси.
Страви з м'яса дуже різноманітні. У кухні, крім м'яса, багато морепродуктів і риби, які подаються в холодному або гарячому вигляді в різних салатах, коктейлях і асорті. Але обожнюють готувати різну їжу з креветок. До основних страв підходять ідеально різні салати. Мексиканці люблять приготувати салат з тунця і інші.
Замість хліба використовують маїсові (кукурудзяні) коржики. Маїс завжди тут був основним продуктом харчування. З нього різну їжу готували - і коржики, і варили кашу, освіжаючий і тонізуючий напій. Мексиканці обожнюють приготувати самі різні напої, до яких у них трепетне ставлення в силу жаркого клімату. Жителі споживають соки у величезній кількості. Але краще за всіх вгамує спрагу екзотичний сік тамаринду чорного кольору. У цьому відношенні посперечатися з ним може, можливо, лише Хамайко, це охолоджений відвар різних квітів.
У Мексиці спиртне п'ють з маленьких судин і маленькими ковтками. Так, п'ятдесятиграмовий стаканчик текіли тут розтягнуть на вечір. Хоча способів пити текілу є море. Самий з них найпопулярніший - на язик насипати солі, туди капнути парочку крапель лимонного соку, а потім все це запити ковтком текіли. Додають сіль і лимонний сік, пиво. Цей напій вони називають «челада». Лимонний сік не дозволить простигнути, коли ви будете пити крижане пиво. А ось ще один напій «мічелада», але на любителя. Готуючи його, додадуть до вже перерахованих інгредієнтів багато нгострого перцю.
Мексиканські страви - це їжа гостра, при цьому дуже приправлена різними прянощами, зеленню і неповторними соусами. Як приклад - мексиканський соус чилі. Цю пожежу заливають, закусивши тропічним плодом, текілою, знаменитою горілкою з блакитної агави.
Одна з головних особливостей мексиканської кухні - кактуси. Вони смачні в салатах. Кулінари і господині люблять приготувати з нього «чічарони», популярні в Мексиці, як чіпси.
Страви з м'яса дуже різноманітні. У кухні, крім м'яса, багато морепродуктів і риби, які подаються в холодному або гарячому вигляді в різних салатах, коктейлях і асорті. Але обожнюють готувати різну їжу з креветок. До основних страв підходять ідеально різні салати. Мексиканці люблять приготувати салат з тунця і інші.
Замість хліба використовують маїсові (кукурудзяні) коржики. Маїс завжди тут був основним продуктом харчування. З нього різну їжу готували - і коржики, і варили кашу, освіжаючий і тонізуючий напій. Мексиканці обожнюють приготувати самі різні напої, до яких у них трепетне ставлення в силу жаркого клімату. Жителі споживають соки у величезній кількості. Але краще за всіх вгамує спрагу екзотичний сік тамаринду чорного кольору. У цьому відношенні посперечатися з ним може, можливо, лише Хамайко, це охолоджений відвар різних квітів.
У Мексиці спиртне п'ють з маленьких судин і маленькими ковтками. Так, п'ятдесятиграмовий стаканчик текіли тут розтягнуть на вечір. Хоча способів пити текілу є море. Самий з них найпопулярніший - на язик насипати солі, туди капнути парочку крапель лимонного соку, а потім все це запити ковтком текіли. Додають сіль і лимонний сік, пиво. Цей напій вони називають «челада». Лимонний сік не дозволить простигнути, коли ви будете пити крижане пиво. А ось ще один напій «мічелада», але на любителя. Готуючи його, додадуть до вже перерахованих інгредієнтів багато нгострого перцю.