Відкрити категорії
Швидко мариновані баклажани


Швидко мариновані баклажани - гостра закуска, яка готується всього за кілька годин з досить простих і доступних інгредієнтів. Піде під м'ясо, шашличок любителям гостренького і кисленького. Готується швидко, смак відмінний. Якщо хочете зробити баклажани більш ароматними - воду для розсолу можна прокип'ятити з лавровим листом, запашним перцем і гвоздикою. Заливати баклажани гарячим розсолом не рекомендується.

- Переглянути -
Переглядів: 22 027   |  Коментарів 0
Скумбрія маринована

Скумбрія маринована


Скумбрія - дуже смачна й корисна риба. Часу на приготування маринованої в домашніх умовах скумбрії йде зовсім небагато, замаринована по цьому рецепту скумбрія буде готова вже через добу. Риба добре просочується маринадом, має приємний смак та ніжну м'якоть.

- Переглянути -
Переглядів: 27 363   |  Коментарів 6
Капуста маринована з буряком


Інгредієнти:
Капуста білокачанна 3500 г
Буряк 200 г
Часник головки 2 шт.
Морква 200 г
Оцет столовий 200 мл
Рослинна олія 50 мл
Цукор-пісок 100 г
Сіль 5 ч.л.
Перець чилі 2 шт. (за бажанням)

- Переглянути -
Переглядів: 14 733   |  Коментарів 0
Опеньки мариновані


Інгредієнти:
Опеньки 1000 г
Лавровий лист 3 шт.
Кріп сухий 5 г
Вода 125 мл.
Оцтова есенція 1 ч. л.
Сіль 3 ч. л.
Цукор 1 ч. л.

- Переглянути -
Переглядів: 5 173   |  Коментарів 0
Маринована капуста провансаль


Інгредієнти:

Овочі:
Капуста білокачанна 1000 г
Морква 1 шт.
Перець солодкий 1 шт.
Часник 1 зубчик.

Маринад:
Вода кип’ячена 125 мл
Сіль 1 ст. л.
Цукор 60 г.
Олія соняшникова рафінована 75 мл
Оцет столовий 5 мл.

- Переглянути -
Переглядів: 10 661   |  Коментарів 0
1 2 3 4 5
Контакти: wagcooking@gmail.com