Відкрити категорії
Мариновані огірки в пакеті

Мариновані огірки в пакеті


Приготувати мариновані огірки в пакеті простіше простого. Половину огірочків можна пізати, щоб вони швидше і краще просолились, так і на стіл тоді їх легше подавати, не потрібно нарізати. А другу частину можна покласти цілими. Смак маринованих огірків в пакеті змінюється в залежності від того, яку зелень ви додасте і в якому обсязі. З цим рецептом впорається навіть починаюча господиня.

- Переглянути -
Переглядів: 5574   |  Коментарів 0
Мариновані огірки по-корейськи

Мариновані огірки по-корейськи


Мариновані огірки по-корейськи - смакота для тих, хто любить гостреньке. Можете подавати відразу, а можете і закрити на зиму. Для цього підготуйте стерилізовані баночки і розкладіть у них салат. Банки стерилізують 10 хвилин, потім закручують. Смачно на гарнір до м'яса, обо до просто відвареної картоплі.

- Переглянути -
Переглядів: 22485   |  Коментарів 0
Помідори мариновані з часником

Помідори мариновані з часником


Помідори мариновані з часником готуються просто, не складніше ніж інші заготовки, а виходять дуже смачними, пікантними, ароматними, задоволення любителі гостренького і солоного точно отримають. Помідори відмінно підходять на святковий стіл, різноманітні зимові гуляння.

- Переглянути -
Переглядів: 11460   |  Коментарів 0
Швидко мариновані баклажани

Швидко мариновані баклажани


Швидко мариновані баклажани - гостра закуска, яка готується всього за кілька годин з досить простих і доступних інгредієнтів. Піде під м'ясо, шашличок любителям гостренького і кисленького. Готується швидко, смак відмінний. Якщо хочете зробити баклажани більш ароматними - воду для розсолу можна прокип'ятити з лавровим листом, запашним перцем і гвоздикою. Заливати баклажани гарячим розсолом не рекомендується.

- Переглянути -
Переглядів: 16686   |  Коментарів 0
Скумбрія маринована

Скумбрія маринована


Скумбрія - дуже смачна й корисна риба. Часу на приготування маринованої в домашніх умовах скумбрії йде зовсім небагато, замаринована по цьому рецепту скумбрія буде готова вже через добу. Риба добре просочується маринадом, має приємний смак та ніжну м'якоть.

- Переглянути -
Переглядів: 22753   |  Коментарів 6
1 2 3 4 5
Контакти: wagcooking@gmail.com