Самі популярні спеції
Спеції - це практично будь-які запашні речовини рослинного походження, такі як: висушене листя, стебла рослин і кора дерева. За допомогою спецій ми можемо змінити смак, аромат і колір страви. Їх величезна кількість, але багато хто з нас навіть не здогадуються, яку спецію до чого додавати. Розглянемо основні спеції, які найчастіше використовують у приготуванні страв.
- Переглянути -
Переглядів: 4 808 | Коментарів 0
Великодні яйця
За Великоднім обідом фарбоване яйце як головний символ Пасхи їдять першим. Його вручають всім гостям, подають жебраком, беруть з собою в церкву для освячення.
- Переглянути -
Переглядів: 5 244 | Коментарів 0
10 найбільш корисних продуктів
- Переглянути -
Переглядів: 3 537 | Коментарів 0
Продукти, яких слід уникати
- Переглянути -
Переглядів: 3 971 | Коментарів 0
Який буває шоколад
- Переглянути -
Переглядів: 5 317 | Коментарів 0