Ліпимо красиво вареники
Вареники, хто ж їх не любить? Смачні, солодкі і такі ситні. Це національне блюдо української кухні, тут їх роблять, як і по всьому світу, з різними начинками. Сиром, картоплею, вишнею, капустою, грибами і фруктами.
Замішуємо тісто, воно у кожної господині різне. розкочуємо пампушку тонко.

Кладемо начинку.

Добре стискаємо краєчки.
Рекламний блок

Стискаємо край двома пальчиками великим і вказівним, щоб вийшла як би "мочка".

Трохи назад вниз від краю і загортаємо мочку добре притискаючи.

Таким чином виходить наступна мочка.





Ось і все. Смачного!
Рекламний блок

ChiefCook
2013-01-18
Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі
Рекомендуємо кулінарні рецепти: