Відкрити категорії

Пісні котлети


Пісні котлети

Інгредієнти:
рибні консерви (сайра, сардина) - 1 банка;
рис - 1 склянка;
картопля - 3 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
сіль - за смаком;
борошно для обвалювання;
масло рослинне для обсмажування.


Сьогодні готуємо пісні котлети. Ця ніжна і дуже апетитна страва може стати прекрасним доповненням до будь-якого гарніру. Це швидко, смачно і дуже бюджетно.

Процес приготування пісних котлет.

Цибулю нарізаємо дрібним кубиком. Обдаємо її окропом для того, щоб прибрати гіркоту. Води потім злити.

11


З консерви вилити всю рідину і розім’яти рибу виделкою.

22


Попередньо очищену картоплю відварити до готовності з додаванням солі. Злити воду і розім’яти до стану пюре, дати йому майже повністю охолонути.

33

Рекламний блок
Рис відварити з додаванням солі до готовності так, щоб він був нерозсипчастим, а в'язким, тобто трохи його розварити.

44


Тепер до картоплі додаємо рибні консерви, рис і цибулю. Солимо за своїм смаком. Ретельно все вимішуємо. Фарш для котлет готовий.

55


Руками, змоченими у воді, формуємо невеликі котлетки. В даному випадку вийшло 19 штук.

66


Котлети обвалюємо у борошні та обсмажуємо на попередньо розігрітій сковороді у невеликій кількості рослинного масла до утворення рум'яної скоринки.

77


Готово.

88


Вийшли ось такі апетитні котлетки: смачні, ніжні, з апетитною рум'яною скоринкою. Вони можуть бути основною стравою на обід чи вечерю. Також вони можуть стати зручним легким перекусом. Це відмінний варіант на пісний стіл. Смачного!

Час приготування: 30 хвилин
Час на підготовку: 40 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Пісні котлети - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 183 Ккал
Рейтинг: 9.3/10 (голосів: 18)
Ключові слова: Котлети, Православний піст

Рекламний блок
Пісні котлети


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com