Пісні котлети
Інгредієнти:
рис - 1 склянка;
картопля - 3 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
сіль - за смаком;
борошно для обвалювання;
масло рослинне для обсмажування.
Сьогодні готуємо пісні котлети. Ця ніжна і дуже апетитна страва може стати прекрасним доповненням до будь-якого гарніру. Це швидко, смачно і дуже бюджетно.
Процес приготування пісних котлет.
Цибулю нарізаємо дрібним кубиком. Обдаємо її окропом для того, щоб прибрати гіркоту. Води потім злити.
З консерви вилити всю рідину і розім’яти рибу виделкою.
Попередньо очищену картоплю відварити до готовності з додаванням солі. Злити воду і розім’яти до стану пюре, дати йому майже повністю охолонути.
Рис відварити з додаванням солі до готовності так, щоб він був нерозсипчастим, а в'язким, тобто трохи його розварити.
Тепер до картоплі додаємо рибні консерви, рис і цибулю. Солимо за своїм смаком. Ретельно все вимішуємо. Фарш для котлет готовий.
Руками, змоченими у воді, формуємо невеликі котлетки. В даному випадку вийшло 19 штук.
Котлети обвалюємо у борошні та обсмажуємо на попередньо розігрітій сковороді у невеликій кількості рослинного масла до утворення рум'яної скоринки.
Готово.
Вийшли ось такі апетитні котлетки: смачні, ніжні, з апетитною рум'яною скоринкою. Вони можуть бути основною стравою на обід чи вечерю. Також вони можуть стати зручним легким перекусом. Це відмінний варіант на пісний стіл. Смачного!
Час на підготовку: 40 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Пісні котлети - рецепт приготування з покроковими фото