Відкрити категорії

Пісні котлети


Пісні котлети

Інгредієнти:
рибні консерви (сайра, сардина) - 1 банка;
рис - 1 склянка;
картопля - 3 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
сіль - за смаком;
борошно для обвалювання;
масло рослинне для обсмажування.


Сьогодні готуємо пісні котлети. Ця ніжна і дуже апетитна страва може стати прекрасним доповненням до будь-якого гарніру. Це швидко, смачно і дуже бюджетно.

Процес приготування пісних котлет.

Цибулю нарізаємо дрібним кубиком. Обдаємо її окропом для того, щоб прибрати гіркоту. Води потім злити.

1


З консерви вилити всю рідину і розім’яти рибу виделкою.

2


Попередньо очищену картоплю відварити до готовності з додаванням солі. Злити воду і розім’яти до стану пюре, дати йому майже повністю охолонути.

3


Рис відварити з додаванням солі до готовності так, щоб він був нерозсипчастим, а в'язким, тобто трохи його розварити.

4


Тепер до картоплі додаємо рибні консерви, рис і цибулю. Солимо за своїм смаком. Ретельно все вимішуємо. Фарш для котлет готовий.

5


Руками, змоченими у воді, формуємо невеликі котлетки. В даному випадку вийшло 19 штук.

6


Котлети обвалюємо у борошні та обсмажуємо на попередньо розігрітій сковороді у невеликій кількості рослинного масла до утворення рум'яної скоринки.

7


Готово.

8


Вийшли ось такі апетитні котлетки: смачні, ніжні, з апетитною рум'яною скоринкою. Вони можуть бути основною стравою на обід чи вечерю. Також вони можуть стати зручним легким перекусом. Це відмінний варіант на пісний стіл. Смачного!

Час приготування: 30 хвилин
Час на підготовку: 40 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Пісні котлети - рецепт приготування з покроковими фото
Рейтинг: 9/10 (голосів: 18)
Ключові слова: Котлети / Православний піст

Пісні котлети
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com