Відкрити категорії

Котлети у вафлях




Я так багато разів робила у своєму житті котлети, що здивувати мене в їх приготуванні або оформленні було вкрай складно. Поки я не побувала в гостях у мами. Вона мене пригостила котлетами, смажених у вафлях!

Не подумайте, що вафлі використовувалися солодкі. Це були ті самі круглі вафельні коржі для тортика зі згущеним молоком. Тільки у моєї мами вони стали з фаршем. Іншими словами, справжніми котлетками у вафлях.

Повторити мамин експеримент зважилася і я. Купила фарш, вафельні заготовки і приступила до справи.

Інгредієнти: (на 16 м'ясних котлет)
фарш м'ясний – 1 кг (у мене свино-яловичий);
цибулина – 1 шт.;
яйце куряче – 4 шт. (1 шт. у фарш, 3 шт. на панірування);

вафельні коржі круглі – 4 шт.;
рослинна олія – 100 г;
сіль, перець за смаком.

Як приготування котлети у вафлях.


Взяла я фарш.

1


Порізала в нього дрібно цибулину, розбила яйце, посолила і поперчила.

2


Добре перемішала. У мене вийшов ось такий фарш.

3


Взяла круглі вафельні коржі.

4


Нанесла на один з них половину фаршу, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні круга.

5


Накрила заготівлю другим вафельним коржем. Притиснула щільно і залишила на 10 хвилин, щоб вафельні коржі просочилися. Через 10 хвилин коржі стали м'які і легко піддалися порізки на 8 частин.

6


Цієї кількості фаршу мені вистачило на 2 таких заготовки. Або на 16 частин. Потім я розбила в мисочку 3 яйця, присолила і перемішала їх виделкою. Занурювала кожен куточок в яйце.

7


І обсмажувала на сковороді по 5 хвилин з кожного боку на невеликому вогні.

8


Ось такі красиві м'ясні котлетки у вафлях у мене вийшли.

9


Це дуже смачно. Спробуйте!


Котлети у вафлях


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com