Відкрити категорії

Котлети у вафлях


Котлети у вафлях


Я так багато разів робила у своєму житті котлети, що здивувати мене в їх приготуванні або оформленні було вкрай складно. Поки я не побувала в гостях у мами. Вона мене пригостила котлетами, смажених у вафлях!

Не подумайте, що вафлі використовувалися солодкі. Це були ті самі круглі вафельні коржі для тортика зі згущеним молоком. Тільки у моєї мами вони стали з фаршем. Іншими словами, справжніми котлетками у вафлях.

Повторити мамин експеримент зважилася і я. Купила фарш, вафельні заготовки і приступила до справи.

Інгредієнти: (на 16 м'ясних котлет)
фарш м'ясний – 1 кг (у мене свино-яловичий);
цибулина – 1 шт.;
яйце куряче – 4 шт. (1 шт. у фарш, 3 шт. на панірування);
вафельні коржі круглі – 4 шт.;
рослинна олія – 100 г;
сіль, перець за смаком.

Як приготування котлети у вафлях.


Взяла я фарш.

11


Порізала в нього дрібно цибулину, розбила яйце, посолила і поперчила.

22

Рекламний блок
Добре перемішала. У мене вийшов ось такий фарш.

33


Взяла круглі вафельні коржі.

44


Нанесла на один з них половину фаршу, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні круга.

55


Накрила заготівлю другим вафельним коржем. Притиснула щільно і залишила на 10 хвилин, щоб вафельні коржі просочилися. Через 10 хвилин коржі стали м'які і легко піддалися порізки на 8 частин.

66


Цієї кількості фаршу мені вистачило на 2 таких заготовки. Або на 16 частин. Потім я розбила в мисочку 3 яйця, присолила і перемішала їх виделкою. Занурювала кожен куточок в яйце.

77


І обсмажувала на сковороді по 5 хвилин з кожного боку на невеликому вогні.

88


Ось такі красиві м'ясні котлетки у вафлях у мене вийшли.

99


Це дуже смачно. Спробуйте!

Рекламний блок
Котлети у вафлях


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com