Відкрити категорії
Джем з винограду


Джем з винограду - дуже красивий і смачний, відрізняється бездоганним смаком. Джем може прикрасити ранковий тост або ж стати гідною начинкою для різних кондитерських виробів.
Джем з винограду готується досить просто, якщо не вважати процес очищення від шкірки винограду. Для приготування цього джему краще всього використовувати "дикий" виноград сорту Ізабелла або Конкорд, куплений на базарі в сезон. Варіння джему з винограду, в загальній складності, займає близько 40 хвилин, що зовсім не багато для заготовок, які можуть варитися кілька днів. Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 6 невеликих баночок варення.

- Переглянути -
Переглядів: 18 300   |  Коментарів 0
Варення з кабачків з лимоном


Варення з кабачків з лимоном - одне з самих незвичайних, зазвичай ті, хто спробують його одного разу, назавжди залишаються шанувальником такого варення. Смак його - і солодкий і трохи кислий. В залежності від того, скільки додати лимонів. Та й готується варення досить просто.

- Переглянути -
Переглядів: 35 013   |  Коментарів 0
Варення з лимонів


Варення з лимонів - прекрасне частування до чаю, яке відрізняється особливою кислинкою. До речі, за бажанням, ви можете додати трохи прянощів, типу кориці, ваніліну або гвоздики - цим ви тільки покращите рецепт. Раджу пробувати варення під час приготування - не кислувато. Якщо вам кислувато, сміливо додавайте цукор.

- Переглянути -
Переглядів: 7 180   |  Коментарів 0
Опеньки мариновані


Інгредієнти:
Опеньки 1000 г
Лавровий лист 3 шт.
Кріп сухий 5 г
Вода 125 мл.
Оцтова есенція 1 ч. л.
Сіль 3 ч. л.
Цукор 1 ч. л.

- Переглянути -
Переглядів: 5 473   |  Коментарів 0
Цукати з гарбуза


Інгредієнти:
Гарбуз 800 г
Цукор 500 г
Апельсин 1 шт.
Кориця паличками 1 паличка
Вода 0.5 ст.

- Переглянути -
Переглядів: 40 431   |  Коментарів 4
1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Контакти: wagcooking@gmail.com