Відкрити категорії

Баклажани в аджиці




Інгредієнти:
баклажани - 4,5 кг;
помідори - 2,5 кг;
морква - 2 шт.;
яблука - 3 шт.;
солодкий товстостінний перець - 5 шт.;
гострий перець - 1-2 шт.;
часник - 3-4 головки;
цукор - 2 склянки;
рослинне масло - 2 склянки;
оцет - 1 склянка;
зелень - пучок;
сіль - за смаком.

Спосіб приготування:
Помідори ретельно вимити та нарізати шматочками. Потім пропустити помідори через блендер до стану пюре.



Приготувати солодкий, гострий перець і зелень.



Пропустити всі перці через блендер до стану пюре.

Почистити моркву, яблука, часник. Та нарізати середніми шматочками, щоб було зручно пропустити через блендер. Яблука очистити від шкірки та нарізати на четвертинки.



Потім все пропустити через блендер разом з зеленню до стану пюре.



Всі три прокручені через блендер суміші перекласти в одну каструлю.

Додати рослинне масло, оцет, цукор.



Перемішати, присолити за смаком, поставити на плитку. Довести до кипіння і варити аджику 20 хвилин.



Баклажани очистити від шкірки, щоб були м'якше і більш ніжні.

Баклажани в аджиці



Очищені баклажани нарізати невеликими кубиками, посолити, а потім промити. Опустити в каструлю до овочів. Довести баклажани в аджиці до кипіння і варити 20 хвилин.



Через 20 хвилин вимкнути вогонь.



Наповнити банки гарячою сумішшю, закрити чистими кришками, перевернути, і коли охолонуть, перенести в прохолодне місце.

Смачного!


Баклажани в аджиці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com