Відкрити категорії

Аджика на зиму без оцту




Цей рецепт пройшов багато випробувань і нововведень, давно прижився і на нашій кухні, домашня аджика стала неодмінною частиною консервації у багатьох господинь.

Інгредієнти:
помідори - 5 кг;
перець солодкий - 1 кг;
яблука (кислі) - 1 кг;
морква - 1 кг;
цибуля ріпчаста - 0,5 кг;
часник - 200 г;
перець чилі - 6 шт.;
сіль - 3 ст. ложки;
цукор - 1,5 стакана;
олія соняшникова - 200 мл.

Час приготування - 2,5 години
Порції - 9-10 банок по 0,5 л.

Процес приготування аджики без оцту.


Нам потрібно буде все помити та почистити, що я вже і зробила. Яблука у мене Антонівка. Їх чистимо від кісточок і шкіри. Всі продукти будемо перекручувати на м'ясорубці.

1

Спочатку перекрутимо часник і гострий перець в окремі миски. Ми їх будемо кидати в самому кінці приготування нашої аджики. Ось наший часник.

2


А ось перець.

3


Всі інші продукти ми перекрутимо в одну посудину. Все це ставимо на вогонь, додаємо сіль, цукор, рослинне масло.

4


Це все перемішаю.

5


З моменту закипання аджика повинна варитися 2 години. Після чого я додам часник і гострий перець і ще буду варити 15 хвилин.

6


Тепер можна фасувати по банкам.

7


Вийшло у мене 9,5 півлітрових баночок. Це дуже смачно. Всім раджу до приготування.

8


Залишайте свої коментарі та не забувайте ділитися рецептом зі своїми друзями.


Аджика на зиму без оцту


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com