Відкрити категорії

Аджика на зиму без оцту


Аджика на зиму без оцту


Цей рецепт пройшов багато випробувань і нововведень, давно прижився і на нашій кухні, домашня аджика стала неодмінною частиною консервації у багатьох господинь.

Інгредієнти:
помідори - 5 кг;
перець солодкий - 1 кг;
яблука (кислі) - 1 кг;
морква - 1 кг;
цибуля ріпчаста - 0,5 кг;
часник - 200 г;
перець чилі - 6 шт.;
сіль - 3 ст. ложки;
цукор - 1,5 стакана;
олія соняшникова - 200 мл.

Час приготування - 2,5 години
Порції - 9-10 банок по 0,5 л.

Процес приготування аджики без оцту.


Нам потрібно буде все помити та почистити, що я вже і зробила. Яблука у мене Антонівка. Їх чистимо від кісточок і шкіри. Всі продукти будемо перекручувати на м'ясорубці.

11


Спочатку перекрутимо часник і гострий перець в окремі миски. Ми їх будемо кидати в самому кінці приготування нашої аджики. Ось наший часник.

22

Рекламний блок
А ось перець.

33


Всі інші продукти ми перекрутимо в одну посудину. Все це ставимо на вогонь, додаємо сіль, цукор, рослинне масло.

44


Це все перемішаю.

55


З моменту закипання аджика повинна варитися 2 години. Після чого я додам часник і гострий перець і ще буду варити 15 хвилин.

66


Тепер можна фасувати по банкам.

77


Вийшло у мене 9,5 півлітрових баночок. Це дуже смачно. Всім раджу до приготування.

88


Залишайте свої коментарі та не забувайте ділитися рецептом зі своїми друзями.

Рекламний блок
Аджика на зиму без оцту


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com