Відкрити категорії

Тещин язик з кабачків на зиму


Тещин язик з кабачків на зиму


Інгредієнти:
кабачки - 3 кг;
морква (велика) - 3 шт.;
перець чилі - 2 шт.;
часник - 1 стакан;
оцет 9% - 80-100 мл;
масло соняшникове - 200 мл;
сік томатний - 500 мл;
цукор - 1 стакан;
сіль - 2 ст. ложки.

Порцій - 7-8 банок по 0,5 л.
Час приготування - 60 хвилин.

Процес приготування консервації.


Починаємо з того, що ми будемо натирати моркву. Наливаємо соняшникове масло (у мене велика миска). Коли масло добре розігріється, додамо сюди нашу моркву. Моркву будемо пасерувати хвилин 5. При необхідності час від часу помішувати.

11


Тепер будемо нарізати кабачки невеликими кусочками. Товщина до 5 мм.

22


Гострий перець нам потрібно буде очистити і перекрутити на м'ясорубку. Також перекрутимо і часник в окрему посудину. Якщо ви любите більш гостру закуску, тоді ви можете насіння не діставати.

33

Рекламний блок
Поки ми займалися підготовкою всіх овочів наша морква уже дійшла.

44


Сюди ж ми відправляємо сік, я додаю 500-700 мл, добре розмішуємо. Додаємо цукор, сіль, добре ще раз розміщуємо.

55


Коли цукор і сіль розчиняться, можна буде додати перекручений перець і сюди ж відправляємо кабачки. Розміщуємо.

66


Після того як закипить, потрібно варити 45 хвилин і за 10 хвилин до готовності ми додамо оцет і часник.

77


Все акуратно розмішуємо і через 10 хвилин можна буде насипати в стерильні банки.

88


Все готово. Поставлю на самий найменший вогонь і буду цей прекрасний салат укладати в банки.

99


Приємного смаку.

1010


Сподіваюся, що взимку ви також будете насолоджуватися цим салатом як і я.

Рекламний блок
Тещин язик з кабачків на зиму


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com