Відкрити категорії

Тещин язик з кабачків на зиму




Інгредієнти:
кабачки - 3 кг;
морква (велика) - 3 шт.;
перець чилі - 2 шт.;
часник - 1 стакан;
оцет 9% - 80-100 мл;
масло соняшникове - 200 мл;
сік томатний - 500 мл;
цукор - 1 стакан;
сіль - 2 ст. ложки.

Порцій - 7-8 банок по 0,5 л.
Час приготування - 60 хвилин.

Процес приготування консервації.


Починаємо з того, що ми будемо натирати моркву. Наливаємо соняшникове масло (у мене велика миска). Коли масло добре розігріється, додамо сюди нашу моркву. Моркву будемо пасерувати хвилин 5. При необхідності час від часу помішувати.

1


Тепер будемо нарізати кабачки невеликими кусочками. Товщина до 5 мм.

2


Гострий перець нам потрібно буде очистити і перекрутити на м'ясорубку. Також перекрутимо і часник в окрему посудину. Якщо ви любите більш гостру закуску, тоді ви можете насіння не діставати.

3


Поки ми займалися підготовкою всіх овочів наша морква уже дійшла.

4


Сюди ж ми відправляємо сік, я додаю 500-700 мл, добре розмішуємо. Додаємо цукор, сіль, добре ще раз розміщуємо.

5


Коли цукор і сіль розчиняться, можна буде додати перекручений перець і сюди ж відправляємо кабачки. Розміщуємо.

6


Після того як закипить, потрібно варити 45 хвилин і за 10 хвилин до готовності ми додамо оцет і часник.

7


Все акуратно розмішуємо і через 10 хвилин можна буде насипати в стерильні банки.

8


Все готово. Поставлю на самий найменший вогонь і буду цей прекрасний салат укладати в банки.

9


Приємного смаку.

10


Сподіваюся, що взимку ви також будете насолоджуватися цим салатом як і я.


Тещин язик з кабачків на зиму


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com