Відкрити категорії
Пиріг-плов


Пиріг-плов - здивує всіх і своїм виглядом і своїм смаком. Пиріг-плов готується досить просто. Для його приготування знадобляться: заздалегідь приготовлене, або куплене дріжджове тісто, зварений до напівготовності рис, куряче м'ясо (яка частина курки - на ваш розсуд, головне відокремлене від кістки), курага, цибуля і улюблені спеції.

- Переглянути -
Переглядів: 4 429   |  Коментарів 0
Плов узбецький


Інгредієнти:
Морква 600 г
Цибуля ріпчаста (100г) 2 шт.
Рис Девзира 600 г
Рослинна олія 200 мл
Баранина м'якоть 600 г
Часник головки 2 шт.
Сіль 2 ч.л.
Зіра (кумін) 1 ч.л.

- Переглянути -
Переглядів: 7 151   |  Коментарів 0
Плов з куркою


Інгредієнти:
Рис круглозернистий 2 ст.
Курка 1 кг
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Морква 1 шт.
Олія соняшникова рафінована 50 мл.
Часник 7 зубчиків
Сіль 1 ст. л.
Вода 1 л.
Приправа для плову 30 г.

- Переглянути -
Переглядів: 18 377   |  Коментарів 0
Бочонок плову


Інгредієнти:
1 курка (1,5 кг)
1 велика цибулина
сіль, перець
2-3 склянки рису Басматі, сіль
70-100 г розтопленого вершкового масла
Для жовтого кольору куркума, шафран, або Сари кек
Можна додати приправу для плову

Для тіста:
3-3.5 склянки борошна
3 яйця
1/3 склянки води
1/2 ст. л солі
2 ст. л рослинного масла
1 ст. л вершкового масла (розтопити)

Можна замінити замість тісто лаваш.

- Переглянути -
Переглядів: 3 211   |  Коментарів 0
Каша з печерицями в сметанно-соєвому соусі

Каша з печерицями в сметанно-соєвому соусі


Інгредієнти:
для каші:
200 г гречаної крупи
400 мл води або бульйону
сіль, перець
цибуля ріпчаста

для соусу:
200 г дрібних шампіньйонів
1 маленька цибулина
4 ст. л. сметани
1 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. сл. масла
перець

- Переглянути -
Переглядів: 4 269   |  Коментарів 0
1 2 3 4 5
Контакти: wagcooking@gmail.com