Відкрити категорії

Каша з печерицями в сметанно-соєвому соусі


Каша з печерицями в сметанно-соєвому соусі


Інгредієнти:
для каші:
200 г гречаної крупи
400 мл води або бульйону
сіль, перець
цибуля ріпчаста

Рекламний блок

для соусу:
200 г дрібних шампіньйонів
1 маленька цибулина
4 ст. л. сметани
1 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. сл. масла
перець

Спосіб приготування:
КАША:
Гречану крупу промити кілька разів в гарячій воді.
Залити окропом (бульйоном), накрити кришкою і декількома рушниками.
Через годину-півтори каша буде готова. Перемішати і заправити за смаком.
Дрібно порізати цибулину, обсмажити на олії до золотистого кольору. Посолити, поперчити.
Додати гречану кашу, перемішати і досолити при необхідності.

СОУС:
Оброблені гриби обсмажити на сл. маслі з мілконарізаною цибулею.
У мисці ретельно перемішати сметану з соєвим соусом і перцем.
Додати отриманий соус до грибів, зменшити вогонь, тушити протягом 5-10 хвилин, весь час помішуючи, до легкого загусання соусу.
Кришкою не накривати, відразу ж подати до столу.

Рекламний блок
Каша з печерицями в сметанно-соєвому соусі


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com