Відкрити категорії

Квашена капуста з яблуками


Квашена капуста з яблуками


Інгредієнти:
капуста свіжа - 5 кг;
яблука - 4-5 шт.;
морква - 500 г;
сіль - 100 г.

Спосіб приготування:
Приготувати капусту, очистити від зовнішніх грубих листків.

Квашена капуста з яблуками



Та нашаткувати капусту. Натерти на крупній тертці моркву і разом з сіллю, додати до капусти.

Квашена капуста з яблуками



Акуратно перемішати, особливо не розтираючи капусту руками.

Квашена капуста з яблуками

Рекламний блок

На дно ємності, в якій буде кваситься капуста (велика скляна банка), викласти в капустяне листя.

Квашена капуста з яблуками



Поверх капустяного листя викласти частину шаткованої капусти з морквою, утрамбувати по можливості.

Квашена капуста з яблуками



Потім укласти шар крупно нарізаної капусти.

Квашена капуста з яблуками



Тепер укласти цілі яблука в один ряд.

Квашена капуста з яблуками



Потім знову ряд крупно нарізаної капусти.

Квашена капуста з яблуками



І до самого верху банки розмістити шинковану капусту. Намагаючись як слід її утрамбувати, щоб капуста дала сік.

Квашена капуста з яблуками



Верх прикрити капустяним листям.

Квашена капуста з яблуками



Зверху встановити вантаж і залишити банку з капустою на 3 дні при кімнатній температурі. Кожен день потрібно протикати дерев'яною паличкою до дна банки, щоб виходили гази, що утворюються при бродінні. Якщо цього не робити, капуста вийде з гірчинкою. Потім винести квашену капусту з яблуками на холод.

Смачного!

Рекламний блок
Квашена капуста з яблуками


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com