Відкрити категорії

Квашена капуста з яблуками



Квашена капуста з яблуками


Інгредієнти:
капуста свіжа - 5 кг;
яблука - 4-5 шт.;
морква - 500 г;
сіль - 100 г.

Спосіб приготування:
Приготувати капусту, очистити від зовнішніх грубих листків.



Та нашаткувати капусту. Натерти на крупній тертці моркву і разом з сіллю, додати до капусти.



Акуратно перемішати, особливо не розтираючи капусту руками.



На дно ємності, в якій буде кваситься капуста (велика скляна банка), викласти в капустяне листя.



Поверх капустяного листя викласти частину шаткованої капусти з морквою, утрамбувати по можливості.



Потім укласти шар крупно нарізаної капусти.



Тепер укласти цілі яблука в один ряд.



Потім знову ряд крупно нарізаної капусти.



І до самого верху банки розмістити шинковану капусту. Намагаючись як слід її утрамбувати, щоб капуста дала сік.



Верх прикрити капустяним листям.



Зверху встановити вантаж і залишити банку з капустою на 3 дні при кімнатній температурі. Кожен день потрібно протикати дерев'яною паличкою до дна банки, щоб виходили гази, що утворюються при бродінні. Якщо цього не робити, капуста вийде з гірчинкою. Потім винести квашену капусту з яблуками на холод.

Смачного!


Квашена капуста з яблуками


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com