Відкрити категорії

Закуска бджілки


Закуска бджілки


Інгредієнти:
5 яєць, зварених круто,
100 г сиру,
1 зубчик часнику,
майонез або сметана,
зелень.
Для прикраси:
оливки без кісточок темні і світлі,
1 огірок (або 1 редиска),
зелень.


Спосіб приготування:

Рекламний блок
Яйця розрізаємо навпіл, виймаємо жовток.

Закуска бджілки



Змішати натерті на тертці жовтки, тертий сир, пропущений через часникодавку часник, майонез (або сметану), подрібнену зелень.
Фаршируємо білки отриманою сумішшю.

Закуска бджілки



Темні і світлі оливки без кісточок однакового розміру нарізаємо кружечками поперек. Чергуючи різнокольорові кружечки, викладаємо їх на яйця і складаємо «бджілку».
Для крил можна використовувати тонкі скибочки редиски або огірка.

Прикрашаємо зеленню і подаємо на стіл.

Смачного!

Рекламний блок
Закуска бджілки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com