Відкрити категорії

Закуска бджілки




Інгредієнти:
5 яєць, зварених круто,
100 г сиру,
1 зубчик часнику,
майонез або сметана,
зелень.
Для прикраси:
оливки без кісточок темні і світлі,

1 огірок (або 1 редиска),
зелень.


Спосіб приготування:
Яйця розрізаємо навпіл, виймаємо жовток.



Змішати натерті на тертці жовтки, тертий сир, пропущений через часникодавку часник, майонез (або сметану), подрібнену зелень.
Фаршируємо білки отриманою сумішшю.



Темні і світлі оливки без кісточок однакового розміру нарізаємо кружечками поперек. Чергуючи різнокольорові кружечки, викладаємо їх на яйця і складаємо «бджілку».
Для крил можна використовувати тонкі скибочки редиски або огірка.

Прикрашаємо зеленню і подаємо на стіл.

Смачного!


Закуска бджілки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com