Баклажани з сиром і часником
Інгредієнти:
Баклажани - 500 гр.,
Сир - 100 гр.,
Помідори - 350 гр.,
Часник - 3 зубчики,
Добавка - за смаком (сіль, перець, зелень)
Спосіб приготування:
Баклажани наріжемо кільцями (не товщі 1 см) і опустимо їх постояти 20 хвилин у підсоленій воді, щоб вони виділили гіркий сік. Очистити часник видавити через часникодавку. Натерти сир.
Нарізати кружечками помідори. Зробити це потрібно акуратно, щоб помідори не втратили сік.

Далі кожен кружечок баклажана натерти часником і покласти на деко. Деко спочатку змастіть маслом.

На баклажани покласти помідори і залишки часнику, посолити, поперчити.

Зверху присипати тертим сиром і поставити в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів.
Баклажани з сиром і часником повинні простояти в духовці близько години.
Смачного!
