Відкрити категорії

Баклажани з сиром і часником




Інгредієнти:
Баклажани - 500 гр.,
Сир - 100 гр.,
Помідори - 350 гр.,
Часник - 3 зубчики,
Добавка - за смаком (сіль, перець, зелень)

Спосіб приготування:
Баклажани наріжемо кільцями (не товщі 1 см) і опустимо їх постояти 20 хвилин у підсоленій воді, щоб вони виділили гіркий сік. Очистити часник видавити через часникодавку. Натерти сир.


Нарізати кружечками помідори. Зробити це потрібно акуратно, щоб помідори не втратили сік.

Баклажани з сиром і часником



Далі кожен кружечок баклажана натерти часником і покласти на деко. Деко спочатку змастіть маслом.



На баклажани покласти помідори і залишки часнику, посолити, поперчити.



Зверху присипати тертим сиром і поставити в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів.



Баклажани з сиром і часником повинні простояти в духовці близько години.

Смачного!


Баклажани з сиром і часником


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com