Фаршировані крабові палички
Інгредієнти:
200 гр крабові палички,
150 гр сир російський 50%,
3 шт яйце куряче,
3 ст.л. майонезу 50%,
3 зуб. часнику,
а також зелень за смаком.
Спосіб приготування:
Начинку міняйте на свій смак, головне, щоб консистенція була наближена до пастообразної.
Крабові палички розморозити в холодильнику.
Яйця відварити, охолодити, почистити.
Натерти яйця і сир на дрібній тертці.
Часник пропустити через прес. Змішати яйця, сир, часник і зелень, заправити майонезом. Добре перемішати.
Крабові палички акуратно розгорнути.
Тонким шаром намазати платівку і щільно згорнути в рулетик.
Нафаршировані рулетики охолодити протягом 1г.
Охолоджені палички нарізати навскоси на шматочки завтовшки близько 1 см і викласти на блюдо.
Смачного!