Фаршировані яйця
Інгредієнти:
Яйця 3 шт.
50 г твердого сиру.
1-2 зубчика часнику.
майонез.
листя зеленого салату.
Для прикраси:
редис (або огірок, морква).
гвоздика (або чорний перець горошком).
червоний перець горошком.
гілочки кропу.
хвостики від редиски(або гілочки зелені).
Спосіб приготування:
Відварені вкруту та холоджені яйця розрізати уздовж на дві рівні частини, жовтки видалити.

Жовтки розтерти.

Сир однозначно натерти на дрібній терці.

Змішати жовтки з сиром. Додати видавлений через чеснокодавку часник, перемішати.
Додати майонез. Знову перемішати.

Нафарширувати яйця отриманою сирною масою.

Перевернути нафаршировані половинки на листя салату.

Прикрепити з гвоздики оченята.
Ножем зробити два надрізи, і вставити в них тоненько нарізану редиску (моркву чи огірок).

З червоного перцю зробити ніс (можна "прикріпити" його на крапельку майонезу).
З гілочок кропу виготовити вусики.

З хвостика редиски або буряка чи з зелені зробити хвостик.

Подавати на листі салату.
Смачного!
