Відкрити категорії

Як приготувати шаурму в лаваші


Як приготувати шаурму в лаваші

Інгредієнти:

лаваш - 2 шт.;
солоні огірки - 100 г;
білокачанна капуста - 150 г;
помідори - 100 г;
курячі стегна або філе - 400 г.

Соус:
сметана - 100 г;
кетчуп - 50 г;
часник - 3-4 зубчики;
приправа хмелі-сунелі - 1 ч. л.;
майонез - 100 г.

За бажанням:
твердий сир - 70 г;
морква по-корейськи - 150 г;
цибуля салатний - 50 г.

Як приготувати шаурму в домашніх умовах. Рецепт надзвичайно смачної шаурми, яка сподобається абсолютно всім. Покрокове приготування шаурми.

Процес приготування шаурми в домашніх умовах.

  1. В першу чергу приготуємо соус. В окрему миску висипаємо майонез, сметану, приправу хмелі-сунелі (можна змінити на звичайний чорний перець), часник пропускаємо через прес (за бажанням). Перемішуємо.
    Робимо соус
  2. Шаурму рекомендуємо робити зі стегенець, тому що з ними виходить набагато соковитіше. Коли готуєш з курячим філе, воно іноді виходить трохи сухувато. Курку солимо, перчимо і додаємо рослинну олію. Якщо є можливість дати промаринуватися хоча б 30 хвилин, тоді краще це зробити.
    Підготуємо куряче м'ясо
  3. Куряче філе викладаємо на гарячу сковорідку і обсмажуємо з кожного боку до рум'яної кірочки з додаванням невеликої кількості олії.
    Обсмажуємо куряче м'ясо
  4. Нарізаємо солоний огірок.
    Нарізаємо солоний огірок
  5. Тонко нарізати капусту.
    Нарізати капусту
  6. Нарізати помідори.
    Нарізати помідори
  7. Тонко наріжте цибулю.
    Наріжте цибулю
  8. Сир натираємо на дрібній тертці.
    Сир натираємо на дрібній тертці
  9. Нарізаємо смажену курку.
    Нарізаємо курку
  10. Всі інгредієнти готові. Залишилося начинку загорнути в лаваш. Насамперед його потрібно намазати соусом. Зверху додаємо кетчуп.
    Лаваш намажемо соусом
  11. Потім покладемо курку, солоний огірок, трохи салатної цибулі, моркву по-корейськи, потім помідори, сир і посипаємо капустою. За бажанням зверху також додаємо трохи соусу.
    На лаваш викладаємо начинку
  12. Загортаємо шаурму. Її потрібно обов'язково підрум’янити до хрусткої скоринки лаваша на сковорідці.
    Обсмажуємо шаурму
  13. Шаурма готова.

    Смачного!
Час приготування: 10 хвилин
Час на підготовку: 30 хвилин
Кухня: Арабська
Опис: Як приготувати шаурму в лаваші - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 260 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 33)
Ключові слова: Холодні закуски

Як приготувати шаурму в лаваші


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com