Відкрити категорії

Сало в духовці


Сало в духовці

Інгредієнти:

підчеревок - 1,5 кг;
морква - 50 г;
часник - 1 зубчик.

Маринад:
часник - 3 зубчики;
паприка червона - 1 ч. л .;
рослинне масло - 3 ст. л .;
сіль - 1 ч. л. або за смаком;
гостра гірчиця - 1 ч. л .;
приправа хмелі-сунелі - 1 ч. л .;
чорний перець - за бажанням;
оцет - 9% 1 ст. л.

Сьогодні рецепт запеченого сала в духовці. Воно виходить ніжне, дуже смачним, підходить практично до будь-якого гарніру і його можна приготувати на будь-яке свято.

Процес приготування сала в духовці.

  1. Цей рецепт дуже простий у приготуванні. Потрібно просто змішати всі спеції і натерти їм сало.
    Змішуємо всі приправи для приготування маринаду
  2. В маринад відправляємо 1 зубчик часнику.
    В маринад додаємо 1 зубчик часнику
  3. Інший часник потрібно розрізати на 5-6 частин, в залежності від розміру. Моркву також нарізаємо на середні шматочки.
    Нарізаємо інший часник і моркву
  4. Обов'язково, щоб сало у вийшло відмінним на смак, потрібно зробити надрізи і в нього вставити шматочок морквини і часнику. Робимо ці надрізи по всьому салу.
    Фаршируємо сало морквою і часником
  5. Також сало перевертаємо іншу сторону і робимо точно такі ж надрізи. На деко розстелили фольгу, поклали сало.
    Теж саме робимо і з іншою стороною
  6. І відразу на деко будемо його маринувати з двох сторін.
    Маринуємо сало
  7. Після того, як сало змастили з усіх боків, загортаємо його у фольгу. Якщо у вас є час, краще загорнути у фольгу і залишити маринуватися на 3-4 години в прохолодному місці. А якщо немає часу, то можна відразу запікати. Вона і так вийде дуже смачним. В розігріту духовку до 160-170 градусів відправляємо сало приблизно на 1 годину.
    Завертаємо сало у фольгу і відправляємо у духовку
  8. Дістаємо сало, зверху розріжемо фольгу і запечемо його так, щоб вийшла смачна скоринка. Відправляємо знову в духовку десь на 30 хвилин.
    Дістаємо сало з духовки і даємо йому охолонути
  9. Сало повністю готове. Воно подається холодним.

    Смачного!
Час приготування: 2 години
Час на підготовку: 30 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Сало в духовці - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 386 Ккал
Рейтинг: 9.8/10 (голосів: 57)
Ключові слова: Холодні закуски / Новий Рік / 8 березня / День народження

Сало в духовці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com