Відкрити категорії

Домашні сухарики


Домашні сухарики

Інгредієнти:

білий хліб - 0,5 батона;
вершкове масло - 50 г;
сіль - 0,5 ч. л.;
чорний мелений перець - за смаком;
червоний мелений перець - за смаком;
часник гранульований - 0,5 ч. л.;
ароматні трави - за смаком.

Сухарики зі звичайного білого хліба ідеальні для салатів, наприклад, для класичного салату «Цезар», але вони ще підходять і для того, щоб подати їх як самостійну закуску, наприклад, до пива.

Батон для таких сухариків потрібен самий звичайний – «Нарізний» або подібний до звичних сортів білого хліба. Важливо, щоб м'якушка в цьому хлібі була не дуже щільною і пористою, щоб сухарики вийшли повітряні і хрусткі.

Готуємо домашні сухарики із білого хліба - Фото 1


Процес приготування домашніх сухариків.


Нарізаємо хліб на невеликі кубики.

Готуємо домашні сухарики із білого хліба - Фото 2

У нагріту на плиті сковорідку викладаємо 50 г вершкового масла, розтоплюємо його і в це масло відправляємо нарізаний хліб. За один раз у великій сковорідці краще обсмажувати не більше половини батона, щоб сухарики прожарюватися рівномірно.

Готуємо домашні сухарики із білого хліба - Фото 3


Сухарики в сковорідці треба постійно помішувати, щоб вони рівномірно наситилися вершковим маслом і не підгоріли внизу. Важливо вогонь тримати не вище середнього, щоб сухарики не тільки присмажувалися, але і підсушувалися.

Готуємо спеції для сухариків. Якщо сухарики обсмажуються для використання в салаті «Цезар», то солі до них додавати взагалі не треба, так як в «Цезарі» використовується дуже солоний соус, і солі так само досить в сирі «Пармезан». Але якщо сухарики призначаються для самостійного використання або для менш солоного салату, то сіль краще додати. Так само прекрасним доповненням до таких сухариків буде чорний і червоний мелений перець, сушений гранульований часник, сушений кріп, петрушка, базилік і орегано.

Готуємо домашні сухарики із білого хліба - Фото 4


Посипаємо сіллю, перцем і ароматними травами сухарики і, постійно помішуючи, обсмажуємо і підсушуємо їх, поки вони не перестануть бути м'якими. На цей процес йде приблизно 30 хвилин, але при низькій температурі обсмажування процес підсушування сухариків займе трохи більше часу.

Готуємо домашні сухарики із білого хліба - Готовий результат


Сухарики готові! Смачного!

Час приготування: 30 хвилин
Час на підготовку: 10 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Домашні сухарики - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 351 Ккал
Рейтинг: 9.9/10 (голосів: 17)
Ключові слова: Холодні закуски

Домашні сухарики


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com