Відкрити категорії

Паштет з курячого філе


Паштет з курячого філе

Інгредієнти:
філе курячої грудки - 500 г;
ріпчаста цибуля - 0,5 шт.;
сіль - за смаком;
соєвий соус - 2 ст. л .;
чорний молотий перець - за смаком;
печериці - 200 г;
лавровий лист - 1 шт.;
чорний перець горошком - 5 шт.

Куряча грудка - саме дієтичне м'ясо, особливо, якщо вона відварна. З відвареної курячої грудки виходить чудовий паштет, з яким можна робити бутерброди. Найголовніше, що цей паштет буде абсолютно дієтичним, адже в процесі його приготування не буде використана ні краплі олії, і жоден з інгредієнтів паштету не буде обсмажуватися.

Процес приготування курячого паштету.

Куряче філе промиваємо, заливаємо холодною водою, і ставимо на плиту на сильний вогонь. Після закипання перший бульйон зливаємо, ретельно промиваємо під проточною водою і куряче філе, і каструльку, в якій воно варилося, знову заливаємо водою, доводимо до кипіння, додаємо порізану на довільні шматочки цибулину, лавровий лист, чорний перець горошком і солимо за смаком.

Приготування курячого паштету - крок 1

Варимо куряче філе 30 хвилин. Печериці промиваємо під проточною водою і нарізаємо пластинками.

Виловлюємо шумівкою курку з цибулею з бульйону.

Приготування курячого паштету - крок 2


Опускаємо гриби в каструлю і вимикаємо вогонь - п'яти хвилин грибам буде досить, щоб дійти до готовності, але не втратити свій смак і аромат.

Приготування курячого паштету - крок 3


Відкидаємо готові печериці на друшляк, щоб з них стекла зайва волога (рідину не виливаємо, вона нам ще знадобиться). Куряче філе відправляємо в чашу подрібнювача разом з шматочками відвареної цибулі. Злегка подрібнюємо.

Приготування курячого паштету - крок 4


Додаємо в чашу подрібнювача дві столові ложки соєвого соусу.

Приготування курячого паштету - крок 5


Так само додаємо до смаку сіль (якщо потрібно), чорний мелений перець і 3 столові ложки бульйону, в якому варилася курка і були гриби. Подрібнюємо все до однорідної маси.

Приготування курячого паштету - крок 6


Гриби дрібно нарізаємо, додаємо до них перемелені курку з цибулею і ретельно перемішуємо.

Приготування курячого паштету - готова страва


Готово! Смачного!

Час приготування: 40 хвилин
Час на підготовку: 25 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Паштет з курячого філе - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 119 Ккал
Рейтинг: 9.8/10 (голосів: 17)
Ключові слова: Холодні закуски / Новий Рік / День народження

Паштет з курячого філе


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com