Відкрити категорії

Святкові рулетики зі скумбрії



Святкові рулетики зі скумбрії


Сьогодні готуємо рулетики зі скумбрії. Це неймовірно смачна і ситна страва, вона прикрасить будь-який святковий стіл. Спробуйте таку рибку приготувати і ваші гості обов'язково оцінять її.

Інгредієнти:
скумбрія - 5 шт.;
сіль за смаком;
чорний перець - за смаком;
сік лимона - за смаком.

Для начинки:
морква - 200 г;
цибуля - 200 г;
томатний кетчуп - 1,5 ст. л.;
сіль - 1/3 ч. л.;
чорний перець - за смаком.

Процес приготування святкових рулетів зі скумбрії.


Цибулю (приблизно 3 штуки) нарізати кубиком.

11


Три середніх моркви натерти на крупній тертці.

22

Рекламний блок
На сковороду наливаємо трохи олії, висипаємо цибулю і обсмажуємо до напівпрозорості. Додаємо моркву і смажимо ще все разом до м'якості овочів. Викладемо готові овочі в миску.
Додаємо 1,5 столові ложки томатного кетчупу (можна замінити на томатну пасту чи свіжий помідор, але тоді потрібно додати під час смаження). Додаємо чорний перець і сіль за смаком. Перемішуємо.

33


Підготуємо скумбрію. Відріжемо голову, плавники і хвіст. Робимо надріз, але не до кінця. Прибираємо кісточки. Повинна вийти ось така тушка.

44


Тепер солимо, перчимо за смаком і обприскуємо соком лимона. На край риби кладемо начинку і загортаємо рулетом. Закріплюємо дерев'яною шпажкою.

55


Робимо зі всією скумбрією.

66


Деко змастити рослинним маслом і викласти рулети. Запікаємо в розігрітій духовці при 180 градусів 20-25 хвилин.

77


Подаємо в гарячому вигляді або в холодному вигляді як закуску. З начинками можна експериментувати.

88


Приємного смаку і веселих свят!


Рекламний блок
Святкові рулетики зі скумбрії


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com