Відкрити категорії

Сало в рукаві




Сьогодні готуємо просту, недорогу, але дуже смачну закуску, яка виручить в будь-який момент - це буде запечене сало в рукаві, яке маринується за лічені хвилини.

Інгредієнти:
сало - 2 кг;
часник - 1 головка;
сіль за смаком;
суміш перців - 1 ч. л.;
приправа - за бажанням;
гірчиця в зернах - 1 ст. л.;
лавровий лист - 4 шт.

Процес приготування сала в рукаві.


Сало посипаємо сіллю, сумішшю перцем і додаємо приправу на ваш смак (приправи ви можете використовувати абсолютно будь-які, які Вам подобаються).

1

Додаємо гірчицю в зернах, часник через часникодавку. Все добре розтерти з усіх боків. Ось і весь маринад для нашого сала.

2


Тепер сало відправляємо в руках. Не треба його залишати маринуватися, оскільки воно буде випікатися у власному соку і під час випічки добре промаринується. Додаємо лаврового листа за бажанням і щільно зав'язуємо рукав. Відправляємо в духовку розігріту до 200 градусів на 40-50 хвилин.

3


Розкриваємо рукав. Робити це потрібно обережно. Якщо ваше стало ще не просмажилося, то відправте його ще буквально на 5-10 хвилин.

4


Тепер воно повинно вихолонути. Потім сало відправляємо в холодильник. Таке сало виручить в будь-яку хвилину.

5


Смачного!


Сало в рукаві


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com