Відкрити категорії

Святкова закуска-рулетики


Святкова закуска-рулетики


Сьогодні рецепт смачної святкової закуски - це пікантні баклажани, фаршировані сиром, зеленню і часником. Рулети готуються дуже швидко, виглядають приголомшливо і виходять дуже смачними.

Інгредієнти:
нежирний сир - 250 г;
баклажани - 2 шт.;
часник - 2 зубчики;
сметана - 1 ст. л.;
майонез - 1 ст. л.;
зелень;
сіль;
перець.

Процес приготування святкової закуски.


Баклажани нарізаємо тоненькими смужками по 3-5 мм. За бажанням баклажани можна очистити від шкірки.

11


Перед тим, як готувати баклажани, з них можна прибрати зайву гіркоту. Це робиться дуже просто. Розкладаємо часточки на тарілці в один шар і посипаємо зверху крупною сіллю. Вже через 20 хвилин на поверхні з'являються маленькі крапельки. Таким способом прибираємо не тільки зайву вологу, також прибираємо і гіркоту.

22

Рекламний блок
Поки баклажани відстоюються, приготуємо начинку. До сиру через прес додати 2 зубчики часнику (можна додати і більше). Трохи солимо і перчимо. Ще можна додати будь-яку свіжу зелень (петрушку, кріп або кинзу). Додаємо сметану або майонез. В даному випадку 1 ложка майонезу та 1 ложка сметани. Не робіть її занадто рідкою, бо вона вивалиться з рулетка. Все добре перемішуємо.

33


Тепер з баклажанів зливаємо зайву рідину і промокаємо кожен шматочок паперовим рушником. Розігріваємо сковорідку з олією. Смажимо баклажани до золотого кольору.

44


Тепер можна приступати до збірки. На краєчок смужки викладаємо начинку.

55


Звертаємо закуску у рулет.

66


Баклажани повинні настоятися пару годин у холодильнику, тоді сир охолоне і вони стануть ще смачніше. А можна і відразу подавати на стіл. Ця закуска завжди ефектно виглядає на святковому столі, на смак рулетики яскраві і пікантні. Вони обов'язково сподобаються вашим гостям.

77


Смачного!

Рекламний блок
Святкова закуска-рулетики


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com