Відкрити категорії

Святкові фаршировані крабові палички




Фаршировані крабові палички — це дуже проста в плані приготування і в той же час оригінальна і універсальна закуска, яка підійде як для сімейного обіду, так і до святкового столу. Готуються вони дуже швидко, а в результаті у вас є можливість запропонувати гостям апетитну закуску.

Універсальність цієї страви полягає в тому, що начинку ви можете вибрати на свій смак, щось прибрати, щось додати. Це може бути як звичайний сир, так і більш вишуканий варіант у вигляді лосося, тунця або більш бюджетної сайри. Головне в приготуванні фаршированих крабових паличок - правильно вибрати їх, а найскладніше - це акуратно розгорнути.

Сьогодні я хочу запропонувати варіант приготування фаршированих крабових паличок, який по праву вважається класичним. В якості начинки ми будемо використовувати сир і курячі яйця. Вам же надаю поле для роздумів: хочете - скористайтеся моїм рецептом, якщо любите більш вишукані страви, то в якості начинки рекомендую використовувати рибку.

Інгредієнти:
0,5 кг якісних крабових паличок (рулетів);
2 плавлених сирка;
2 курячих яйця;
майонез;
2-3 зубчики часнику;
сіль - за смаком;

Приготування фаршированих паличок.


Почнемо з крабових паличок. По-перше, для цієї страви крабові палички я завжди беру якісні і дорогі - дешеві палички не розгортаються. І краще не брати палички, а крабові рулети. По-друге крабові рулети треба правильно розморозити - завжди намагаюся дістати їх з морозилки ввечері, щоб вони самі розморозилися при кімнатній температурі.

1


Якщо крабові палички розморозилися природним шляхом, то вони і розгорнуться нормально.

2


Приступимо до приготування начинки. Плавлений сирок необхідно розгорнути і натерти його на дрібній тертці.

3


Курячі яйця варимо круто, охолоджуємо і теж тремо на дрібній тертці.

4


Часник чистимо і пропускаємо його через часникодавку, або дрібно рубаємо ножем. Серединку можна видалити.

5


Подрібнені сирок, яйця і часник викладаємо в глибоку ємність, трохи солимо, додаємо майонез і добре все перемішуємо.

6


Готовою начинкою змащуємо розгорнуті крабові рулети, а точніше - їх внутрішню частину. Потім акуратно згортаємо кожен рулет, трохи натискаючи, щоб вони були щільніше. Якщо рулети вийшли занадто великими, то можна розрізати на кілька частин.

7


Подавати фаршировані крабові палички найкраще у вигляді канапе, проткнувши кожен з них шпажкою.

8

 

Поради при приготуванні закуски.


- Якщо у вас не виходить нормально розгорнути крабові палички, спробуйте залити їх гарячою водою секунд на 30, тоді вони стануть більш еластичними і розгорнути їх буде значно простіше.

- Замість плавленого сиру можна використовувати звичайний твердий сир.

- Якщо у вас немає яєць, то можете нафарширувати крабові палички одним тільки сиром з часником, просто з яйцями начинка виходить більш ніжною.


Святкові фаршировані крабові палички
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com