Відкрити категорії

Шампіньйони запечені в сметанно-сирному соусі


Шампіньйони запечені в сметанно-сирному соусі


Інгредієнти:
500 гр. шампіньонів
2 цибулинки
250 гр. сметани

Рекламний блок
100 гр. твердого сиру
50 мл. білого сухого вина
100 мл. бульйону (овочевого, м'ясного)
сіль, перець, зелень (кріп, петрушка, кінза, зелена цибуля, що у вас є)

Приготування:
Поставити розігріватися духовку до 200 градусів. Поки вона буде розігріватися, підготуємо гриби.

Цибулю нарізати квадратиками, печериці, якщо великі, то порізати навпіл або на четвертинки.

Сир потерти на тертці і змішати зі сметаною.

Розігріти в сковорідці 2 ст. л. масла. Обсмажити цибулю з печерицями.

Додати бульйону (і вина) і потушити хвилини 3-4. Додати 2/3 сметанно-сирної суміші. Посолити, поперчити. Порубати трохи зелені і додати до грибів.

У форму для запікання перекласти гриби. Зверху викласти залишок сметанно-сирної суміші.

Відправити в духовку на хвилин 15. За цей час сир запечеться до золотої скоринки. Готові грибочки посипати зеленню.

Ось мабуть і все.

Дуже смачно у поєднанні з картоплею.

Смачного.

Рекламний блок
Шампіньйони запечені в сметанно-сирному соусі


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com