Пікантні печериці
Інгредієнти:
500 гр. печериць
2-3 зубчики часнику
2 ч. л. без верху сухого розмарину (можна використовувати гілочку свіжого)
Рекламний блок
оливкова олія
бальзамічний оцет
дрібно рубана петрушка
сіль, перець
Приготування:
Шампіньйони почистити щіточкою або м'якою серветкою. Якщо гриби великі, то краще розрізати на 2 чи 4 частини. Часник нарізати тонкими пластинами. У сковорідці розігріти добре оливкову олію.
Додати часник, розмарин і обсмажити їх протягом 30 секунд. Викласти туди ж гриби, посолити (якщо печериці коричневі, то краще солити їх в кінці) і смажити їх, постійно помішуючи, протягом 5-7 хвилин. Смажити до того моменту, поки гриби не почнуть виділяти рідину.
Прибираємо гриби з вогню, перекладаємо в маленьку каструлю або іншу ємність. Додаємо дрібно нарізаний перець чилі, петрушку і трохи бальзамічного оцту за смаком. Остудити і можна подавати до столу.
Рекламний блок

ChiefCook
2012-10-10
Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі
Рекомендуємо кулінарні рецепти: