Відкрити категорії

Пікантні печериці


Пікантні печериці


Інгредієнти:
500 гр. печериць
2-3 зубчики часнику
2 ч. л. без верху сухого розмарину (можна використовувати гілочку свіжого)

Рекламний блок
1 стручок червоного гострого перцю (за бажанням)
оливкова олія
бальзамічний оцет
дрібно рубана петрушка
сіль, перець

Приготування:
Шампіньйони почистити щіточкою або м'якою серветкою. Якщо гриби великі, то краще розрізати на 2 чи 4 частини. Часник нарізати тонкими пластинами. У сковорідці розігріти добре оливкову олію.

Додати часник, розмарин і обсмажити їх протягом 30 секунд. Викласти туди ж гриби, посолити (якщо печериці коричневі, то краще солити їх в кінці) і смажити їх, постійно помішуючи, протягом 5-7 хвилин. Смажити до того моменту, поки гриби не почнуть виділяти рідину.

Прибираємо гриби з вогню, перекладаємо в маленьку каструлю або іншу ємність. Додаємо дрібно нарізаний перець чилі, петрушку і трохи бальзамічного оцту за смаком. Остудити і можна подавати до столу.

Рекламний блок
Пікантні печериці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com