Відкрити категорії

Печериці фаршировані м'ясом




Інгредієнти:
Великі печериці - 400 г,
Філе куряче - 250 г,
Середня цибулина - 1 шт.,
Зубчик часнику,
Твердий сир - 70 г,
Смачний майонез - 2 ст.л.,
сіль та перець.


Спосіб приготування:
З цибулі, часнику та курячого філе приготувати фарш. Додати спеції та присолити і добре перемішати, щоб вийшов смачний добротний фарш.

1



Вимити печериці та вирізати з грибів ніжки, залишивши самі капелюшки, які будуть служити формочками для фаршу. Добре якщо вони будуть великого розміру. Присолити капелюшки зсередини.


2



Наповнити грибні капелюшки раніше приготованим фаршем.

3



Взяти лист та змазати його рослинним маслом. Та викласти грибочки фаршем догори.

4



Розігріти духовку до 200 градусів. Поставити випікати на пів години.

5



В цей час натремо сир та змішаємо його з майонезом.

6



Через пів години поверх грибів викладаємо сир з майонезом та рівняємо, щоб він був тільки на грибах та не попав на деко.

7



Знову ставимо лист з грибочками в духовку на кулька хвилин.

8



Готову страву можна прикрасити на свій смак.

9



Смачного!


Печериці фаршировані м'ясом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com