Відкрити категорії

Роли Філадельфія




Серед любителів поїсти суші швидку популярність придбали роли «Філадельфія». І не дивно, адже вишукане поєднання в ролах ніжного філадельфійського сиру з тонко нарізаними скибочками червоної риби роблять їх неповторними і незабутніми на смак.

На відміну від класичних ролів, роли «Філадельфія» готуються з рисом назовні, тому їх ще називають - урамакі (рулет навпаки).

Інгредієнти:
дрібнозернистий японський рис - 1 1/2 склянки (400 грам);
питна холодна вода - 1 1/2 склянки (400 грам);
рисовий оцет - 1 пляшка (200 грам);
класичний соус соєвий - 1 пляшка (200 грам);
норі - 1 пачка (5 аркушів);
сир вершковий «Філадельфія» - 1 пачка (175 грам).;
маринований імбир – 1/2 пачки (40 грам);
білий цукор - 3 1/2 столових ложки (55 грам);
кунжут цілий - 1 1/2 столової ложки (15 грам);
васабі - 2 чайних ложки (30 грам);
сіль їдальня – 1/2 чайної ложки (2 грами);
тонко нарізані скибочки червоної риби - 400 грам.

Як приготувати роли Філадельфія.

Першим ділом приготуємо суміш для заправки рису. Для цього в невеликому сотейнику з'єднуємо 200 грам рисового оцту, три з половиною столові ложки білого цукру і пів чайної ложки столової солі. Ставимо сотейник на невеликий вогонь і доводимо суміш до кипіння. Як тільки суміш почне кипіти, знімаємо її з вогню і повністю охолодити.

1


Наступним етапом у нас буде приготування дрібнозернистого японського рису. Для цього промиваємо рис в прохолодній проточній воді до тих пір, поки не почне стікати чиста вода. Після заливаємо рис холодною питною водою і ставимо варитися під кришкою на великому вогні.

Коли вода з рисом закипить, зменшуємо вогонь до мінімуму і продовжуємо варити рис ще п'ятнадцять хвилин. За цей час рис вбере всю воду, збільшитися в обсязі і стане м'яким. Готовий рис знімаємо з плити і ще гарячим, перекладаємо в глибоку ємність.

2


Гарячий рис заливаємо сумішшю, яка остигла, і акуратно перемішуємо за допомогою дерев'яної ложки.

3


Тепер переходимо безпосередньо до приготування самих ролів. Для цього один лист норі розрізаємо на дві частини. Одну частину листа норі кладемо блискучою стороною вниз на попередньо обгорнуту в харчову бамбукову плівку .

4


Змоченими у прохолодній воді руками беремо жменю рису і кладемо його на лист норі. Акуратно розподіляємо рис так, щоб один край листа на півсантиметра залишався без рису.

5


Складаємо бамбукову рогожу вдвічі і перевертаємо її таким чином, щоб знизу виявився рис, а зверху лист норі. На лист норі кондитерським мішком видавлюємо поздовжньою смужкою вершковий сир «Філадельфія».

6


Потім трохи піднявши край циновки, звертаємо все в рол.

7


На скручений рол акуратно викладаємо впритул тонко нарізані скибочки червоної риби і трохи зверху присипаємо кунжутом. За таким же принципом звертаємо роли з решти листів норі.

8


Перед подачею до столу готові роли розрізаємо гострим, змоченим в прохолодній воді ножем на невеликі шматочки.

9


Подаємо з маринованим імбиром, соєвим класичним соусом і з васабі. Приємного смаку!


Роли Філадельфія


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com