Відкрити категорії

Закуска підкова





Інгредієнти:
Для хліба:
290 мл молока,
10 г сухих дріжджів,
1 столова ложка олії,
1 чайна ложка цукру,
1 чайна ложка лимонного соку,
1 яйце,
2 чайні ложки солі
500 г борошна.

Для начинки та прикраси:
сир твердий,
ковбаса,
овочі,
яйця,
майонез,
та інше за смаком.

Спосіб приготування:
Замісити тісто, дати трошки піднятися, потім перемісити знову та викласти у форму, дати підійти у формі протягом 30 хв, випікати хліб при температурі 180-190 градусів до золотистого кольору - 25-30 хв.



Закуска підкова



Виймаємо з форми хліб, нехай охолоне.





Нарізати, зробивши три рівних частини.





Перший шар змащуємо майонезом, зверху кладемо нарізану ковбасу.





Можна поєднувати з яйцями, салатом і абсолютно різними інгредієнтами.





Все змащуємо майонезом і з боків укладаємо копчений сир.





Зверху викладаємо нарізку з ковбаси та прикрашаємо.





Для цього використовуємо різні сорти ковбаси, сиру, та різні овочі, все залежить від фантазії, вподобань та гаманця.

Смачного!


Закуска підкова


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com