Відкрити категорії

Новорічні закуски



Переглянути всі новорічні закуски

Закуски на Новий рік - важлива страва святкового столу. Можна з упевненістю сказати, що саме з закусок починається новорічне застілля, саме ними багато в чому створюється святковий настрій. Головне завдання закусок на Новий рік - це порушити апетит, тому їх не треба робити занадто поживними, а порції - солідними. Також закуски на Новий рік повинні добре поєднуватися з іншими стравами.

Святкові закуски можуть бути як гарячими, так і холодними, універсальною закускою, в цьому сенсі, вважається м'ясний рулет. Так вже склалося, що в Новий рік більше поширені холодні закуски, одна з найпопулярніших - заливна риба.

Новорічні закуски (фото 1)


Це можна пояснити суто практичними міркуваннями - досить складно розрахувати точний час початку святкового застілля, щоб вчасно все приготувати і подати. До того ж, господині складно встежити відразу за дюжиною блюд, що готуються, так що вірніше приготувати холодні закуски. Їх можна зробити за кілька годин, поставити в холодильник і подати в будь-яку хвилину.

Найпопулярніші закуски на Новий рік.

Найпопулярніші закуски на Новий рік - це бутерброди, канапе, тарталетки, фаршировані яйця, рулети з лаваша з різною начинкою, м'ясна і рибна нарізка, сирі і мариновані огірки і помідори. З гарячих закусок у новорічне меню найчастіше потрапляють гарячі бутерброди, жульєни і фаршировані млинчики, рідше зустрічаються крокети, гратени і пиріжки.

Як відомо, мода є не тільки на сукні, а й на тенденції святкового меню. Якщо раніше на новорічному столі переважали бутерброди, то сьогодні стало модним подавати такі святкові закуски, як тарталетки і канапе. Тим більше, що готуються вони дуже просто.

Новорічні закуски (фото 2)


Найпростіший спосіб наповнити тарталетку (самі тарталетки легко спекти самому або можна купити готові) - це використовувати салат. Єдина хитрість - дрібна нарізка інгредієнтів. Ще одна популярна начинка тарталеток на новорічний стіл - червона ікра. Слід зазначити, що тарталетки - це не тільки модно, але також дуже вишукано і апетитно.

Давайте зізнаємося чесно: новорічний стіл - це тільки те, що на самому початку, те, що красиво, легко і задоволення, через годину починається банальна обжерливість, а до моменту, коли з'являється основне блюдо, особливого бажання їсти не спостерігається зовсім.

Химерно викладені овочі в салатах, любовно прикрашені бутерброди, маленькі канапе і акуратні профітролі - стіл красивий і урочистий, і ось на етапі салатів і закусок варто поспішити отримати задоволення по максимуму.

Прикраса і покрокові фото Новорічних закусок.

Давайте наповнимо святковий стіл тим, що найбільше любимо, і тим, що в звичайні дні, дозволяємо собі не часто. І питання навіть не у вартості продуктів, а в тому, скільки часу, сил, душі треба витратити на приготування тієї чи іншої новорічної закуски, як прикрасити і що придумати, щоб частування заблищали у всій своїй красі.

Новорічні закуски (фото 3)


Розділ кулінарного сайту "Новорічні закуски" пропонує прості і нескладні рецепти приготування страв, які відрізняються від інших святкових закусок незвичайним оформленням, прекрасним поєднанням інгредієнтів і особливим смаком. Дані страви - невід'ємні супутники традиційних новорічних канікул.

В даному підрозділі всі новорічні закуски і салати відрізняються незвичайною презентацією та подачею, тому їх неможливо сплутати з іншими стравами, які подаються на інші свята.

Щоб знати, як буде виглядати готова страва, фото мають разом з докладним описом процесу приготування. Адже часом, побачивши кольорову фотографію готової закуски, виникає бажання приготувати саме це блюдо.

Новорічні закуски (фото 4)


Однак тут важливо дотримуватися рецепту, дотримуватися пропорції і підбирати продукти у відповідності із запропонованим варіантом. Не варто замінювати одні інгредієнти іншими, адже від цього може не тільки змінитися зовнішній вигляд страви, але і смак.

Звичайно, перш ніж готувати страву на святковий стіл, рекомендується випробувати її ще до торжества, щоб ознайомитися зі смаком і визначити, скільки треба часу на приготування.

Святкові закуски до Новорічного столу повинні не тільки мати гарне оформлення і приголомшливий смак. Адже новорічна ніч - це подія, наповнена чарівництвом. Крім смачної начинки в закуску можна заховати папірець з новорічними побажаннями, тільки про це треба обов'язково попередити гостей, інакше побажання будуть просто з'їдені, а паперовий присмак навряд чи подарує радісні емоції.


Новорічні закуски
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com