Відкрити категорії
Салат з пекінської капусти з маринованими грибами
- Переглянути -
Переглядів: 2700   |  Коментарів 0
Салат з курки і печерицями
- Переглянути -
Переглядів: 1704   |  Коментарів 0
Салат з куркою, печерицями та ананасами
- Переглянути -
Переглядів: 3100   |  Коментарів 0
Салат з грибами і шинкою
- Переглянути -
Переглядів: 9179   |  Коментарів 0
Салат з маринованими печерицями
- Переглянути -
Переглядів: 8797   |  Коментарів 0
1 2 3 4 5 6

Рецепти грибних салатів

Грибні салати — це завжди смачне і дуже ситне частування. Завдяки тому, що в грибах міститься великий вміст білка, лецитину та інших мінеральних речовин, закуски і салати з них не менш корисні, ніж зі свіжих овочів. Їх можна використовувати практично в будь-якому вигляді — сирими і солоними, маринованими і смаженими. При цьому у грибів є важлива перевага — вони дуже ситні і поживні, завдяки чому їх можна включати навіть в дієтичний раціон. Низький вміст вуглеводів і низька калорійність робить їх особливо привабливими для тих, хто береже свою фігуру.

Вони чудово поєднуються практично з будь-якими продуктами, тому з них виходять чудові салати. Всі рецепти грибних салатів з фото, які ви зможете знайти в цій рубриці, підійдуть для будь-якого торжества. В період новорічних свят ці овочі користуються величезним попитом, адже їх них можна приготувати масу цікавих і оригінальних страв.

Салати з грибів на святковий стіл.


Ці страви сміливо прикрасять не лише святковий, але і обідній щоденний стіл. Маслюки, підберезники, печериці, лисички – найчастіші складові надзвичайно смачних закусок. За своєю ситості і калорійності вони гідно замінюють м'ясо і високо цінуються під час посту. У салатах гриби використовують, як у свіжому вигляді, так і після теплової обробки, тушкування, смаження.

Мариновані грибочки надають страві особливої пікантності. Цей універсальний продукт відмінно поєднується з безліччю різноманітних компонентів: овочами, м'ясом, бобовими.

Різноманітність грибних салатів.


Крім того, гриби чудово грають дуетом з ананасами і куркою. Соковите поєднання цих трьох компонентів не залишить байдужим жодного гурмана. Ти можеш нескінченно експериментувати з соусами і спеціями в такій страві. Обирай найсмачніші рецепти салатів з грибами на сторінках нашої кулінарної книги. Покрокові фото і детальні рекомендації відмінно описують кожен етап готування й оформлення твоєї страви. Ніхто не встоїть перед твоїм продуктами харчування шедевром!

Дізнавшись всі тонкощі приготування, ви раз і назавжди засвоїте, які смакові поєднання і комбінації в таких салатах найбільш успішні. Розібратися, як зробити салат з грибами, зможе кожен, оскільки всі рецепти написані гранично зрозуміло і проілюстровані покроковими фото.

Грибні салати зазвичай подаються на святковий стіл. Способів їх приготування існує безліч. Для приготування використовують переважно солоні або мариновані гриби, а у випадку з печерицями їх обсмажують з цибулею або використовують сирими.

Варто також відзначити корисні гастрономічні особливості всіх сортів грибів. До їх складу входить клітковина і лецитин, який перешкоджає накопиченню холестерину в організмі. Також цікавий той факт, що за порівняно невисоку калорійність (40-45 ККал на 100 г) - вони є досить ситним продуктом.

Контакти: wagcooking@gmail.com