Відкрити категорії

Лобіані


Лобіані


Інгредієнти:
500 грам пшеничного борошна
1 стакан кислого молока
1 яйце
10 грам пресованих дріжджів
3 ст. ложки вершкового масла
дрібка цукру, дрібка солі
чорний мелений перець - за смаком

Для начинки "лобіані":
300 грам червоної квасолі
1 головка ріпчастої цибулі (середніх розмірів)
4 ст. ложки вершкового масла

Рекламний блок
щіпка хмелі-сунелі
трохи сала для смаження цибулі
зелень (кінза, петрушка, базилік), мелений чорний перець і сіль - за смаком
100 гр. вершкового масла для змащування коржів

Приготування:
Розчиніть сіль, цукор, чорний перець і дріжджі в теплому молоці, додайте яйце, борошно і замісити тісто. В кінці замісу введіть розтоплене масло, залиште тісто на 1,5 години.

Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на розтопленому салі до золотистого кольору. Відварену квасолю потрібно пропустити через м'ясорубку або блендер, щоб отримати пюре - в це пюре додаються вершкове масло, цибуля, подрібнена зелень, хмелі-сунелі, чорний перець і сіль.

Тісто розділяється на 5 рівних частин, кожна частина розкочується в круглий коржик. На середину кожного коржика кладуть начинку (важливо, щоб грудочка тіста дорівнювала за величиною грудочки начинки (і навпаки), тоді лобіані вийде смачним), а краї коржів збираються в центрі, защіпляются, а потім коржик розкочується повторно.Товщина лобіані не повинна перевищувати один сантиметр. Верхній шар тіста у середині кожної лобіані кілька разів протикаємо виделкою.

Потім коржі кладуться на змащене жиром деко і випікають, поки не підрум'яняться. Кожну гарячу "лобіані" потрібно, вийнявши з духовки, змастити розтопленим вершковим маслом.

Смачного!

Рекламний блок
Лобіані


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com