Відкрити категорії

Чахохбілі




Інгредієнти:
ціла курка
цибуля ріпчаста 7-8 шт (середня)

томатна паста (або свіжі помідори 3 шт)
2 зубчики часнику
рослинна олія
хмелі - сунелі
2 лаврових листа
кінза, петрушка
перець, сіль.

Приготування:
І так приступаємо,, курочку чистимо, миємо і обробляв, на шматки.

У глибоку каструлю наливаємо води і варимо курочку 10-15 хвилин (рівень води на 3-4 пальці вище курочки). Дістаємо м'ясо, бульйон зберегти!! У тій же каструлі, на рослин. маслі підсмажуємо шматки курки. Потім кидаємо туди товсто нарізану цибуля і дрібно нарізаний часник.

2-3 хвилинки пізніше додаємо томатну пасту або помідори, наливаємо курячий бульйон, додаємо лавровий лист, хмелі-сунелі (можна замінити його карі), солимо. Варимо на повільному вогні.

В кінці додаємо кінзу, петрушку і перець. Можна подавати чахохбілі з гречкою

Смачного!!


Чахохбілі


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com