Відкрити категорії

Буглама з риби




Інгредієнти:
1кг.риби (наприклад тунець, можете взяти будь-яку)

2 цибулини
5-6 середніх помідорів
лимон
великий пучок кінзи
чорний перець, лавровий лист

Приготування:
Цибулю нарізати півкільцями і тушити в рослинному маслі в широкій каструлі. Підготовлену рибу нарізати на шматки, посолити, поперчити, укласти поверх цибулі в один ряд. Зверху рясно посипати нарізаною кінзою, покласти скибочки лимона, лавровий лист і додати трохи масла. Потім зверху укласти скибочки помідорів, попередньо знявши з них шкірку, посолити, накрити кришкою і варити до готовності.



Блюдо смачно як в гарячому, так і в холодному вигляді.


Буглама з риби


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com