Відкрити категорії
Поросята в капусті

Поросята в капусті


Інгредієнти:
Філе свинки,
оливки,
морква,
перець солодкий,
зелень,
кореандр, орегано, розмарин, паприка, базилік,
сіль, перець.

- Переглянути -
Переглядів: 4297   |  Коментарів 0
Свинячий бочок з часником

Свинячий бочок з часником


Інгредієнти:
Свинячий бочок 500 г
Часник 12 зубчиків
Лавровий лист 2 шт.
Сіль 0,5 ч. л.
Перець чорний мелений 0.2 г
Білий перець мелений 0.1 г
Перець духмяний 0.1 г.

div style=

- Переглянути -
Переглядів: 26548   |  Коментарів 0
Рибний рулет в лаваші

Рибний рулет в лаваші


Інгредієнти:
2 листа тонкого лаваша;
500 г філе горбуші або інший червоної риби (без шкіри і кісток);
3 середні цибулини;
2 ст. ложки майонезу;
сіль;
олія для смаження.

- Переглянути -
Переглядів: 9405   |  Коментарів 0
Запечені фаршировані печериці

Запечені фаршировані печериці


Інгредієнти:
Гриби печериці 500 г
Свинина м'якоть 380 г
Сир Пармезан 35 г
Сіль щіпка
Перець чорний мелений щіпка
Олія оливкова 1 ст. л.
Цибуля ріпчаста 0.5 шт.

- Переглянути -
Переглядів: 24513   |  Коментарів 3
Картошка-гармошка

Картошка-гармошка


Інгредієнти:
картопля,
бекон (сало),
перець,
сіль,
зелень.

- Переглянути -
Переглядів: 13249   |  Коментарів 3
1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 25
Контакти: wagcooking@gmail.com