Відкрити категорії

Як приготувати хачапурі


Як приготувати хачапурі


Сьогодні приготуємо смачні хачапурі, дуже швидкі і прості, так як тісто ми будемо робити не дріжджове, а більш простий його варіант.

Інгредієнти:
борошно - 450-500 г;
кефір - 1 стакан;
сіль - 0,5 ч. л.;
цукор - 0,5 ч. л.;
сода - 0,5 ч. л.;
сир - 150 г;
твердий сир - 200 г;
часник - 2 зубчики;
зелень.

Процес приготування хачапурі.


Борошно просіваємо.

11


В миску виливаємо кефір, висипаємося цукор і сіль, додаємо соду і добре перемішуємо, щоб сода почала реагувати з кислим середовищем кефіру. Кефір починає пінитися і шипіти, він навіть збільшується злегка в об’ємі.

22

Рекламний блок
Зараз потроху додаємо борошно. Спочатку вимішуємо ложкою, а коли це робить стане складно, починаємо переходити на ручний заміс. Тісто ставимо на півгодини в пакет.

33


Тепер робимо начинку. На дрібній тертці натираємо сир.

44


В мисці змішуємо сир з натертим твердим сиром і дрібно нарізаною зеленю. Сюди ж на дрібній тертці натираємо часник. А тепер це все намагаємося вимішати в однорідну масу.

55


Тісто дістаємо з пакета і поділяємо на чотири рівні частини. Тепер кожен шматочок розкачуємо в корж.

66


Начинку також поділяємо на 4 частини і викладаємо на половинку коржа. Закриваємо і дуже добре защипуємо краї.

77


На розпеченому рослинному маслі смажимо наші коржі з 2 сторін до красивого золотистого кольору.

88


Готово.

99


Смачного!

Рекламний блок
Як приготувати хачапурі


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com