Запечений батон з сиром і часником



Запечений батон з сиром і часником


Інгредієнти:
1 французький батон, краще "вчорашній", можна звичайний батон.
100 грамів сиру
100 грамів м'якого вершкового масла
2-3 зубки часнику
зелень петрушки і кропу за смаком.

Приготування.
Сир потерти на тертку, видавити часник, додати м'яке масло і дрібно порізану зелень, все перемішати. Духовку нагріти на 200 градусів. У батоні зробити надрізи навскоси прорізаючи не до кінця, заповнити їх добре сирною начинкою.

Загорнути батон у фольгу, поставити в духовку на 20 хвилин. Потім фольгу привідкрити і залишити ще на 5 хвилин, щоб хліб злегка підрум'яниться, можна під грилем. Подавати можна порізавши на шматочки по вже надрізаним лініях або порізати поруч гострим ножем, тоді начинка залишиться як би всередині.


Запечений батон з сиром і часником


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок