Відкрити категорії
Кольорова капуста в хрусткому клярі

Кольорова капуста в хрусткому клярі


Готувати капусту в клярі досить просто, процес займе буквально 15 хвилин вашого часу, але результат вартий уваги - тане в роті кольорова капуста в хрусткому клярі.

- Переглянути -
Переглядів: 7196   |  Коментарів 0
Фарширована картопля

Фарширована картопля


Для запікання потрібно використовувати велику, крохмалисту картоплю. Картопля може бути з білою або жовтою м'якоттю. Особливо гарна картопля з червоною кожурою. Це дуже популярна страва. І подобається вона практично всім. Таку картоплю дуже просто готувати. Смак картоплі можна трохи змінювати, додаючи різні ароматні трави і соуси.

- Переглянути -
Переглядів: 29928   |  Коментарів 2
Картопляні биточки із сиром

Картопляні биточки із сиром


Проста домашня страва, але саме в цій простоті і є його принадність. Сирна начинка відмінно поєднується з картоплею і робить биточки зовсім непрісними. Моцарела дуже добре підходить для начинки, але можна використовувати інші сорти сиру, які добре плавляться і мають не дуже різкий смак. По смаку можна додати в тісто мускатний горіх, куркуму або подрібнені ароматні трави.

- Переглянути -
Переглядів: 8471   |  Коментарів 0
Бурякові котлети

Бурякові котлети


Любителям буряка і взагалі вегетаріанцям повинно дуже сподобатися. Бурякові котлети смачно вживати і як самостійну страву чи як гарнір до чого-небудь. Добре смакує з звичайною сметаною.

- Переглянути -
Переглядів: 7387   |  Коментарів 0
Заливний пиріг

Заливний пиріг


Інгредієнти:
Для тіста:
Сметана 400 г
Масло вершкове 160 г
Яйця курячі 2 шт.
Борошно пшеничне 280 г
Цукор 2 ст. л.
Розпушувач 10 г
Сіль 0,5 ч. л.

Для начинки:
Яйця курячі 3 шт.
Цибуля зелена 120 г
Перець чорний мелений 1 щіпка.
Олія соняшникова рафінована 3 ст. л.
Сіль 1 щіпка.

- Переглянути -
Переглядів: 13951   |  Коментарів 0
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 15
Контакти: wagcooking@gmail.com