Відкрити категорії
Брюссельська капуста в молочному соусі

Брюссельська капуста в молочному соусі


Інгредієнти:
Брюссельська капуста - 500г (свіжа або морожена)
Масло вершкове - 40г
Кріп і петрушка свіжі - разом 1 пучок ~ 50г (або за бажанням, хто любить зелень, може взяти побільше)
Молоко - 125мл (половина склянки)
Капустяний відвар - 100мл
Борошно - 1 столова ложка
Корінь селери - за смаком
Сік 13 лимона
Сіль
Чорний перець, білий перець, мускатний горіх за смаком

- Переглянути -
Переглядів: 4023   |  Коментарів 0
Глазурована морква з лимоном і зеленню

Глазурована морква з лимоном і зеленню


Інгредієнти:
Морква - 1 кілограм (краще молоду і дрібну)
Вершкове масло - 60 грамм
Цукор - 2 столові ложки
Велика нейодована сіль - крупна щіпка
Мелений чорний перець - 1 щіпка
Лимон - половина (краще з товстою кіркою - він смачніший)
Петрушка - половина пучка

- Переглянути -
Переглядів: 2839   |  Коментарів 0
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Контакти: wagcooking@gmail.com